logoclaesensvanderijtuitg(01).jpg
bannerbandenservice8(uitghometop1).png
Banneruitgelichthoeveland1.jpg
logobasemanstophome.jpg
van-t-hooftuitg..jpg
spittersuitg.1.jpg
Image layer Slide thumbnail

Jouw vereniging ook in Adidas of Nike?

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Competitie-indelingen seizoen 2019-2020

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Overzicht transfers. Nog enkele aanvullingen

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Adverteerder uitgelicht: Sanidump zoekt ervaren verkoopadviseurs

LEES MEER

W&E van Kasteren
Accres uitzendbureau
Ad Borrenbergs
Blatter Legal
MCB Direct
Hypotheekvisie
sanidump
W&E van Kasteren
Accres uitzendbureau
Lamers Van de Wijdeven
van'thooftvanrosmalen
Borrenbergs
spitters.jpg
bannerbandenservice8(home).png
bannermaasmakelaars.jpg
logomcbdirect1.jpg
Ad Borrenbergs
vdl.jpg
Blatter Legal
bannersanidump.png
basemans.jpg
hypotheekvisie.jpg
claessensvdrijt.jpg
sporthalhoeveland.jpg

13 april 2017 | Nieuws

Belangrijk Paasweekend. (Overzicht per klasse)


Deel dit bericht:


Komend weekend staan er behoorlijk wat inhaalwedstrijden op het programma. Na Pasen is er waarschijnlijk meer duidelijkheid over hoe de clubs er voor staan.
Beerse Boys moet nog vol aan de bak. 

2e Divisie
Paaszaterdag wacht voor UNA een belangrijke wedstrijd. De ploeg van Mark Schenning ontvangt concurrent Spakenburg. UNA staat momenteel op de 16e plaats, met één verliespunt meer dan Spakenburg. Bij een overwinning kan UNA boven de bekende streep komen.

Hoofdklasse B
Gestel hoeft komend weekend niet in te halen. Wél speelt het Paaszaterdag in de kwartfinale van het bekertoernooi. Tegenstander is BVV. Na het bekerduel kan Gestel zich richten op de thuiswedstrijd tegen EHC op 21 april.
RKSV Nuenen gaat op Paaszaterdag op bezoek bij OSS'20, de nummer vijf uit de competitie. Een belangrijke ontmoeting voor RKSV Nuenen in de strijd om de 3e plaats in de competitie, wat eventueel recht geeft op deelname aan de nacompetitie voor promotie naar de 3e divisie. De ploeg van Miquel van den Dungen heeft twee verliespunten minder dan de ploeg uit Oss.

1e klasse C

Brabantia en Marvilde komen in het Paasweekend niet in actie. Beide ploegen hoeven niet in te halen. Brabantia lijkt na vier goede resultaten op rij vrij van degradatiezorgen. Voor Marvilde lijkt het spelen van nacompetitie voor klassenbehoud het maximaal haalbare.
Beerse Boys moet nog twee wedstrijden inhalen en kan zich op maken voor een belangrijk Paasweekend. De roodwitten zijn na een reeks mindere resultaten gezakt op de ranglijst. De ploeg van Cemal Ylmaz staat nog maar twee punten boven de gevarenzone. Op Paaszaterdag komt koploper Baronie op bezoek. De Bredanaren zijn bij een overwinning officieus kampioen.

Op Paasmaandag ontvangt Beerse Boys concurrent RKTVV. Amateurvoetbaleindhoven is op Paasmaandag aanwezig bij de wedstrijd Beerse Boys-RKTVV.

1e klasse D
Geldrop is vrij in het inhaalweekend en kan zich voorbereiden op de resterende wedstrijden in de competitie. De formatie van trainer Pierre van den Eeden is, na een goede reeks, aardig geklommen op de ranglijst en staat momenteel - met de maximale score- bovenaan in de 3e periode.
Voor De Valk staat er op Paaszaterdag een uitwedstrijd tegen ZSV op het programma. De Valkenswaardenaren zijn aan het worstelen om rechtstreekse degradatie te voorkomen. De nacompetitie voor klassenbehoud lijkt op dit moment het maximaal haalbare. Bij een overwinning slaat De Valk een gat van vier punten op Volharding, dat op de 13e plaats staat.

2e klasse F
Koploper Oirschot Vooruit moet het komend weekend twee keer aantreden. Op Paaszaterdag staat een thuiswedstrijd tegen WSC op het programma en op Paasmaandag gaat het op bezoek bij EVVC. Mede titelkandidaat Best Vooruit speelt Paasmaandag een uitwedstrijd tegen Nieuw Woensel.
De top in de 2e klasse F is groot. De eerste zes ploegen op de ranglijst komen allemaal nog in aanmerking voor de titel. Oirschot Vooruit kan komend weekend goede zaken doen, mocht het beide wedstrijden winnend afsluiten. Het kan een gaatje slaan van vier punten ten opzichte van Best Vooruit en BVV.

2e klasse H
Na de nederlaag van RPC tegen RKSV Heeze afgelopen zondag moet de ploeg van Bertran Kreekels de volle buit binnenhalen in de uitwedstrijd tegen concurrent Wilhelmina'08. Anders lijkt de titel verder weg dan ooit. RPC reist Paaszaterdag af naar Weert. Vier ploegen lijken nog aanspraak te kunnen maken op de titel.
EFC, RKVVO en RKSV Heeze staan stevig in de middenmoot. Voor EFC staat Paaszaterdag de uitwedstrijd tegen IVO op het programma. Bij winst verovert EFC de 2e periodetitel en kan het zich opmaken voor de nacompetitie.
Voor Rood Wit V. staat eveneens een hele belangrijke wedstrijd op net programma. Op Paasmaandag gaat het op bezoek bij NWC dat in verliespunten gelijk staat met de Veldhovenaren. Bij verlies komt de ploeg van Robbert Verhoeven in direct degradatiegevaar.

4e klasse G (ZI)
Koploper BES komt het Paasweekend niet in actie en kan rustig afwachten wat concurrent Hapert doet. De ploeg van Herbert de Krom gaat op Paasmaandag op bezoek bij Hulsel, de ploeg die vecht tegen degradatie. Een zware dobber, gezien Hulsel de laatste twee wedstrijden winnend wist af te sluiten, onder meer tegen De Raven.
Zoals het er nu uitziet gaan de onderste vier ploegen uitmaken wie rechtstreeks degradeert of nacompetitie speelt voor klassenbehoud.

4e klasse G (ZII)
Unitas'59 kan aanstaande zaterdag in het inhaalduel tegen concurrent Mulo officieus het kampioenschap binnenhalen. De ploeg van Koen van der Heijden gaat op bezoek bij de ploeg uit Helmond. Mocht Unitas'59 niet winnen, dan zal het nog even moeten wachten voordat de champagneflessen geopend kunnen worden.
Nummer 3 uit de competitie DBS speelt het komend weekend niet. De ploeg van Bram Louwers kan zich voorbereiden op de vier resterende wedstrijden, die cruciaal zijn en waarin de 3e plaats centraal staat. DBS treft op de voorlaatste speeldag concurrent Bruheze voor deze felbegeerde 3e plaats.
Ook Pusphaira en Woenselse Boys zijn het komend Paasweekend vrij. Beide kunnen zich voorbereiden op de eerst volgende speeldag op 21 april waarin ze elkaar treffen. Dit wordt een belangrijk onderonsje. Zowel Pusphaira als Woenselse Boys staat op een nacompetitieplaats voor klassenbehoud. Alleen een overwinning biedt voor beide nog enig perspectief om onder die streep vandaan te komen.

5e Klasse E
Tivoli moet komend weekend twee wedstrijden inhalen. Op Paaszaterdag gaat het op bezoek bij subtopper Waalre en op maandag wacht een uitwedstrijd tegen Knegselse Boys. Bij twee overwinningen slaat Tivoli een gat van zeven punten op de nummer 2 Riethoven.|
Gezien de 5e klassen maar twee periodes hebben, is plaats 2 tot en met 4 in de competitie belangrijk voor eventueel deelname aan de nacompetitie. Sterksel, Riethoven en Waalre komen daar het meest voor in aanmerking.

5e klasse F
SV Brandevoort stevent af op het kampioenschap. De ploeg uit Helmond staat, met nog vijf wedstrijden voor de boeg, vijf punten los. Ook in deze klasse geldt dat de nummers 2 tot en met 4 waarschijnlijk nacompetitie gaan spelen. RKGSV moet gaan voor die vierde plaats of het moet de tweede plaats in de periode behouden, zodat de ploeg van Jeroen Vermaas eventueel de periode kan overnemen van SV Brandevoort. Mochten de Helmonders deze winnend afsluiten. RKGSV ontvangt Paaszaterdag Fiducia.
Nederwetten ontvangt op Paaszaterdag Ollandia. Een duel om des keizers baard, gezien beide ploegen geen kans meer maken op een prijs.


©2019 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Reageren?

 Geef uw mening 

Voor de wijze waarop wij omgaan met uw persoonsgegevens, zie onze Privacy Statement.


This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)
Of reageer via Facebook
Eerdere reacties

Overige NieuwsitemsNieuwsarchief Nieuws


W&E van Kasteren
Accres uitzendbureau
Blatter Legal
Ad Borrenbergs
Sportshowroom
bannervdl.jpg
logomcbdirect1.jpg
logoborrenbergs)nw)1.png
bannerhypotheekvisie.jpg
bannerbandenservice8(home).png
bannerspitters.jpg
Lamers Van de Wijdeven
bannerbasemans.jpg
claessensvdrijt.jpg
bannererbeekeukens(170).jpg
bannermaasmakelaars.jpg
bannersporthalhoeveland.jpg
bannerde-bengel.png
bannerstadpaviljoen(art).png
Van Mossel
bannersanidump(home).png
bannervan-t-hooft(home)nieuw.png