logoclaesensvanderijtuitg(01).jpg
bannerbandenservice8(uitghometop1).png
Banneruitgelichthoeveland1.jpg
logobasemanstophome.jpg
van-t-hooftuitg..jpg
spittersuitg.1.jpg
Image layer Slide thumbnail

Enosh Paramalingam en Nathan Smith naar Wilhelmina Boys

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Profiel van de week: Benn Soetens (RKVVO)

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Afsluitavond AVE: gezellig en weer het dak eraf.

LEES MEER

W&E van Kasteren
Accres uitzendbureau
Ad Borrenbergs
Blatter Legal
MCB Direct
Hypotheekvisie
sanidump
W&E van Kasteren
Accres uitzendbureau
Lamers Van de Wijdeven
van'thooftvanrosmalen
Borrenbergs
spitters.jpg
bannerbandenservice8(home).png
bannermaasmakelaars.jpg
logomcbdirect1.jpg
Ad Borrenbergs
vdl.jpg
Blatter Legal
bannersanidump.png
basemans.jpg
hypotheekvisie.jpg
claessensvdrijt.jpg
sporthalhoeveland.jpg

20 augustus 2016 | - Wedstrijd van de week 

UNA wint thriller tegen landskampioen


Deel dit bericht:


UNA heeft haar eerste overwinning behaald in de tweede divisie. Regerend landskampioen bij de amateurs, Excelsior Maassluis, werd met 2-1 verslagen.

In de eerste helft waren de bezoekers veel sterker dan UNA, maar waren het de geelzwarten die op voorsprong kwamen. Chefrino Eind werd in het zestienmetergebied onderuit gelopen door Hamit Alpekin en de toegekende strafschop werd door Niek van Boekel onberispelijk ingeschoten. Ook hierna was Excelsior Maassluis de betere ploeg, maar doelman Petar Stoskovic pareerde knap een schot van de mee opgekomen verdediger Daan Smith. Ook in het verdere vervolg van de wedstrijd toonde Stoskovic zich een zeer betrouwbare sluitpost.In de tweede helft leek het er op dat de Zuid-Hollanders – die al bijna een jaar ongeslagen waren – snel orde op zaken wilden stellen. Het was echter UNA dat met snelle uitvallen het meest gevaarlijk was. Nick Tielemans en Chefrino Eind verschenen vrij voor het doel van Excelsior Maassluis, maar twee keer redde doelman Jean-Paul van Leeuwen. Aan de andere kant was invaller Kevin Vink dicht bij een doelpunt, maar vrij voor Stoskovic knalde hij de bal hoog over.
Waarde
In de 84ste minuut viel dan toch de gelijkmaker. Een knappe individuele actie van Elson Rosario Alemeida zorgde voor de 1-1. UNA leek geknakt, maar in de 90ste minuut zette Mart van de Gevel het duel volledig op zijn kop. Een verre trap van Stoskovic werd door hem op waarde geschat en met een prachtige lob klopte hij Van Leeuwen. Vijf minuten blessuretijd waren daarna niet genoeg voor Excelsior Maassluis om nog op gelijke hoogte te komen. Na twee wedstrijden heeft UNA, volgens kenners een van de gedoodverfde degradanten uit de tweede divisie, al vier punten. Zondag wacht de Koninklijke HFC.
Matchwinner Van de Gevel glunderde na afloop van oor tot oor. De onlangs van een wereldreis teruggekeerde aanvaller zit zichtbaar lekker in zijn vel en produceerde tot nu te drie doelpunten voor UNA. 'Vooraf teken je wellicht voor een gelijkspel tegen deze sterke ploeg, maar toen ze alsnog langszij kwamen, baalde ik echt. Dat ik dan in de laatste minuut toch nog de winnende kan binnenschieten, is natuurlijk prachtig. Ik weet eigenlijk niet eens van wie de pass kwam, maar ik kon er nog net mijn voet tegenaan zetten. Blijkbaar raakte ik 'm precies goed, want hij viel mooi over de keeper. We zijn uitstekend begonnen. Laten we hier maar even lekker van genieten.'
Opstellingen:

UNA: 23. Petar Stoskovic, 3. Thomas Huijben, 6. Pieter-Jan Scheerlinck; 7. Teun Sebregts (17. Nick van den Boomen), 11. Nick Tielemans, 12. Benjamin van Wanroy, 14. Glenn Schapendonk, 15. Niek van Boekel (10. Thomas Overhof), 18. Rob van Boekel (16. Youri van der Meer), 22. Chefrino Eind, 26. (82. Overhof), Mart van de Gevel.

Excelsior Maassluis: 1. Jean-Paul van Leeuwen, 3. Hamit Alptekin (9. Kevin Vink), 4. Daan Smith, 5. Robin van der Ende, 7. Kilian Berkhout (21. Daniel Furtado Oliveira), 8. Stephan Kruithof, 11. Vincent van den Berg, 14. Adair Veiga Lopes (26. Jozef Goncalves), 17. Kevin Dercks, 27. Elson Do Rosario Almeida, 80. Quentin Albertus.

 


©2019 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Reageren?

 Geef uw mening 

Voor de wijze waarop wij omgaan met uw persoonsgegevens, zie onze Privacy Statement.


This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)
Of reageer via Facebook
Eerdere reacties

Wedstrijd van de week

Nieuwsarchief Wedstrijd van de week

UNA wint thriller tegen landskampioen
(Door Willem-Jan Schampers)
W&E van Kasteren
Accres uitzendbureau
Blatter Legal
Ad Borrenbergs
Sportshowroom
bannervdl.jpg
logomcbdirect1.jpg
logoborrenbergs)nw)1.png
bannerhypotheekvisie.jpg
bannerbandenservice8(home).png
bannerspitters.jpg
Lamers Van de Wijdeven
bannerbasemans.jpg
claessensvdrijt.jpg
bannererbeekeukens(170).jpg
bannermaasmakelaars.jpg
bannersporthalhoeveland.jpg
bannerde-bengel.png
bannerstadpaviljoen(art).png
Van Mossel
bannersanidump(home).png
bannervan-t-hooft(home)nieuw.png