Amateurvoetbal Eindhoven
logoclaesensvanderijtuitg(01).jpg
bannerbandenservice8(uitghometop1).png
Banneruitgelichthoeveland1.jpg
logobasemanstophome.jpg
van-t-hooftuitg..jpg
spittersuitg.1.jpg
hypotheekvisieuitgelichtnieuw3.jpg
Image layer Slide thumbnail

Programma poulefase KNVB districtsbeker.

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Competitie-indelingen seizoen 2018-2019

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Speeldagenkalender 2018-2019 (Zuid I - II)

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Transferlijst (Update): Totaaloverzicht transfers

LEES MEER

Radio JND Oktoberbest
Sportspreekt
Sportretfoto
Lamers Van de Wijdeven
Brabant Sports
van'thooftvanrosmalen
Borrenbergs
spitters.jpg
bannerbandenservice8(home).png
bannermaasmakelaars.jpg
logomcbdirect1.jpg
vdl.jpg
bannersanidump.png
basemans.jpg
hypotheekvisie.jpg
claessensvdrijt.jpg
sporthalhoeveland.jpg

18 juni 2016 | - Zaalvoetbal 

Reorganisatie ZVV Eindhoven onafwendbaar


Deel dit bericht:


Na een moeizaam seizoen heeft de club zowel sportief als financieel een moeilijk jaar achter de rug. Geenderbeemd wordt nieuwe thuishaven.


De vele inspanningen afgelopen jaar binnen de gelederen van ZVV Eindhoven hebben jammer genoeg niet geleid tot het verder uitbouwen van de vereniging. Zowel sportief als financieel heeft de club een moeilijk jaar achter de rug. Dit heeft ons doen besluiten de vereniging nieuw leven in te blazen en vanuit de onderste laag opnieuw op te bouwen.

Organisatorisch zullen er wissels in het bestuur plaats vinden waarbij we inhoudelijk gekeken hebben hoe we de kwaliteiten van de (nieuwe) bestuursleden optimaal kunnen benutten door ze in de juiste rol te plaatsen. Said Sarkaya zal het nieuwe gezicht worden van ZVV en de herstructurering op gaan tuigen.

"Said Sarkaya draait al verschillende jaren mee binnen de vereniging en is de juiste man op de juiste plaats om met zijn achtergrond en organisatorisch vermogen de vereniging nieuw leven in te blazen. Doel moet zijn om er binnen een jaar weer een gezonde vereniging van te maken en partners aan te spreken die kwa identiteit passen bij onze multiculturele vereniging. Daarnaast gaan we vol inzetten om deze doelgroep aan te spreken en kennis te laten maken met ZVV Eindhoven.

Respect, normen en waarden en goede en sociale randvoorwaarden moeten de basis vormen voor het nieuwe ZVV Eindhoven. Hier zijn we de het afgelopen jaar erg in tekort geschoten en daarom gaat het roer nu om. We hebben er erg veel zin in aldus Said Sarkya.

Tevens zetten we veel in op duidelijke communicatie en gaan we de pr mogelijkheden optimaal benutten via onze online kanalen. Stefan Smulders zal hier samen met Robbie Kox het voortouw in nemen en dit gaan professionaliseren.

We gaan wisselen van sporthal, onze doelgroep bevindt zich in Gestel. Hier is er veel meer binding met de wijk. Het moet gaan spoken tijdens de thuiswedstrijden van ZVV Eindhoven en daarom is besloten om thuiswedstrijden van ons eerste team te gaan verkassen naar Sporthal Genderbeemd, de voormalige thuishaven van FCG Eindhoven. ZVV Eindhoven is dan ook overtuigd dat men hier meer toeschouwers zal trekken dan in de huidige Sporthal de Hangar, waar onze jeugd- en overige senioren teams hun thuiswedstrijden nog wel zullen blijven spelen.

Ook sportief hebben we niet stil gezeten, achter de schermen heeft het Bilal Achenteh de voorbije weken bloed, zweet en tranen gekost om een gedegen technische staf te binden aan onze vereniging en de dragers van het team die ons verlaten op te vangen. Wij kunnen alvast verklappen dat dit aardig is gelukt en we er zeker niet slechter voorstaan dan vorig jaar. Vanaf aankomende week zullen we jullie informeren over onze nieuwe selectie... blijf ons dus nauwlettend volgen de komende dagen..."

 


©2018 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Reageren?

 Geef een reactie 

Voor de wijze waarop wij omgaan met uw persoonsgegevens, zie onze Privacy Statement.


This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)
Of reageer via Facebook
Eerdere reacties

Overig Zaalvoetbal

Nieuwsarchief Zaalvoetbal


Lamers Van de Wijdeven
Sportspreekt
Sportretfoto
logomcbdirect1.jpg
logoborrenbergs)nw)1.png
bannervdl.jpg
bannerspitters.jpg
logoBeterBike-Logo.png1.png
bannervan-t-hooft(home)nieuw.png
bannererbeekeukens(170).jpg
bannermaasmakelaars.jpg
claessensvdrijt.jpg
bannersanidump(home).png
bannerhypotheekvisie.jpg
bannerbandenservice8(home).png
bannerstadpaviljoen(art).png
bannerde-bengel.png
bannersporthalhoeveland.jpg
bannerbasemans.jpg