Amateurvoetbal Eindhoven
logoclaesensvanderijtuitg(01).jpg
bannerbandenservice8(uitghometop1).png
Banneruitgelichthoeveland1.jpg
logobasemanstophome.jpg
van-t-hooftuitg..jpg
spittersuitg.1.jpg
Image layer Slide thumbnail

Overzicht trainerscarrousel status trainers/clubs.

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Z-O Brabant Kerst zaalvoetbaltoernooi 2018

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Jouw vereniging ook in Adidas of Nike?

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Voetbalcongres 2019 met Gertjan Verbeek en Paul van der Zwaan

LEES MEER

Hypotheekvisie
Blatter Legal
MCB Direct
sanidump
Ad Borrenbergs
VDL
Lamers Van de Wijdeven
Brabant Sports
van'thooftvanrosmalen
Borrenbergs
spitters.jpg
bannerbandenservice8(home).png
bannermaasmakelaars.jpg
logomcbdirect1.jpg
Ad Borrenbergs
vdl.jpg
Blatter Legal
bannersanidump.png
basemans.jpg
hypotheekvisie.jpg
claessensvdrijt.jpg
sporthalhoeveland.jpg

19 mei 2016 | Nieuws

Onder de aandacht


Deel dit bericht:


Met: Int. Jeugdtoernooi U-17 bij RKSV Nuenen op 22 mei. Voetbaldagen RKVVO. Jubileumweekend Hoogeloon op 22 mei met o.a. Hoogeloon 1 vs Kempenselectie.

 

Internationaal Jeugdtoernooi U-17 RKSV Nuenen
Op het sportpark van Rksv Nuenen zijn op 22 mei weer de talenten van 10 jeugdopleidingen van Betaald Voetbalclubs te bewonderen bij de 11e editie van het U 17 toernooi. Voor de organisatie een prettige "bijkomstigheid" dat Schäfer Notarissen voor de komende 3 jaren zijn naam aan het toernooi heeft verbonden.

Voor het eerst geen toernooi op Hemelvaartdag daar de reguliere competitie op dat moment nog niet was afgesloten. Het deelnemersveld mag er weer zijn: Desportivo Brazil komt proberen zijn toernooizege van afgelopen jaar te prolongeren. Zij krijgen echter behoorlijke concurrentie van onder anderen AZ, Standard Luik, FC Twente, AA Gent, FC Groningen en misschien komt er nog wel een andere verrassing uit de hoge hoed.

Regioteam

Naast de 10 BVO's is er voor de 2e keer een regioteam samengesteld. 9 clubs uit de regio Helmond/Eindhoven hebben hun beste B spelers ter beschikking gesteld. Uiteraard behoort ook een team van Rksv Nuenen tot het deelnemersveld. Alle teams spelen 6 wedstrijden van 1 x 25 minuten
Zie voor verdere informatie www.rksvnuenen.nl Aanvang wedstrijden 10.00 uur


Voetbaldagen bij RKVVO

In de laatste week van de schoolvakantie, op 30 – 31 aug. en 1 sept, gaan we weer de voetbaldagen organiseren op de velden van RKVVO. Eerst deden we dit in samenwerking met de KNVB maar deze zijn gestopt en RKVVO vond het jammer om dit verloren te laten gaan. De kinderen hebben veel plezier tijdens deze drie dagen die bol staan van het voetbal. RKVVO zet deze traditie voort!

Tijdens deze voetbaldagen krijgen de deelnemers een gevarieerd programma aangeboden, dat onder leiding staat van gediplomeerde trainers. Het programma vindt dagelijks plaats tussen 09.00 en 16.00 uur en is zonder overnachting. Wel wordt iedere dag gezamenlijk geluncht en wordt er gezorgd voor drinken. We willen deze drie dagen vol voetbal en plezier organiseren voor kinderen van 6 t/m 13 jaar. Alle kinderen kunnen meedoen, wel of geen lid van een voetbalvereniging. Onderdelen die aan bod komen zijn o.a. trainings- en wedstrijdvormen, vaardigheids- en circuitvormen en de penaltybokaal. Daarnaast ontvangen alle deelnemers een compleet voetbaltenue inclusief kousen, een bal en een certificaat met de groepsfoto.

Heb je interesse om mee te doen met deze voetbaldagen kijk dan even op de site: www.RKVVO.nl en dan bij Voetbaldagen 2016. Hier staat ook het aanmeldformulier. Inschrijven is mogelijk vanaf nu tot en met 15 Juni.
Let op: vooraf aanmelden is verplicht en vol = vol !!


Jubileumweekend Hoogeloon

Hoogeloon 1 v.s. Kempenselectie.
Bij gelegenheid van het 75 jarig bestaan van V.V. Hoogeloon zal in het kader van de daarbij bijbehorende jubileumfestiviteiten op zondagmiddag 22 mei de voetbal-wedstrijd Hoogeloon 1 – Kempenselectie plaatsvinden op sportpark De Roetwijer. Aftrap 14.30 uur.

De festiviteiten rondom het 75 jarig jubileum van V.V. Hoogeloon kennen een uitgebreid en veelzijdig programma-aanbod dat vooral in het teken van voetbal, saamhorigheid en gezelligheid zal staan. Met name vanuit die gedachte is het een logisch gevolg dat ook de "naaste buren" van de jubilaris meedelen in de feestvreugde. Wie jarig is trakteert...... en hoe meer zielen hoe meer vreugd nietwaar ?

Als gastheer van een jubileumfeest is het in Hoogeloon de gewoonte dat men zijn gasten op feestelijke wijze ontvangt en deelgenoot maakt van de warme en vriendschappelijke sfeer waarin het jubileum zal worden beleefd en gevierd. Vandaar dat onze Kempische voetbalvrienden al ver voor de aftrap, samen met sponsoren en genodigden, worden genodigd deel te nemen aan een gezamenlijke brunch die is mogelijk gemaakt door de fa. Hebouw B.V. Dat deze o.a. zal worden verzorgd door onze plaatselijke keurslager Gooskens staat garant voor hoogstaande ,bourgondische en ambachtelijke kwaliteit en zal zeker een positieve bijdrage leveren aan het opnieuw aanhalen en versterken van de onderlinge vriendschapsbanden tussen de diverse Kempische voetbalspelers en verenigingen en de mensen die middels sponsoring V.V. Hoogeloon een warm hart toe dragen.

Het team van Hoogeloon 1, afgelopen seizoen een stabiele middenmoter in de vierde klasse H, zal tijdens dit sportieve treffen worden bijgestaan door coach Ben Lodewijks en assistent -scheidsrechter Ben van Rooij.

Marc Post is Coach van het Kempisch selectieteam, samengesteld uit een afvaardiging van naburige voetbalverenigingen met Niels van Hest - D.E.E.S, Twan Bierens- Steensel, Ard Michielse - Knegselse Boys, Sem Beerens -Dosko'32, Jeffrey van Tongeren-E.F.C., Mats Burgmans- Bergeijk, Ruben Hermans- Hapert, Tom Maas- Bladella, Mark Faes- Steef Vosters -Reusel Sport, Barry Biessen- Zuiderburen, Roel Staal - H.M.V.V., Daan Perry- Hulsel, Chris van Rijthoven- Casteren, Pepijn van Spreeuwel- Beerse Boys. 

Marc Post ,die momenteel als "ambassadeur van de Hoogeloonse voetbalschool" regionale bekendheid geniet en die na het beëindigen van zijn actieve voetbalcarriére, inmiddels jarenlang als trainer-coach bij diverse (Kempische) voetbalverenigingen zijn vakmanschap heeft bewezen. Piet Swaanen is als assistent-scheidsrechter aangewezen voor dit selectieteam. Peter Smetsers zal als "spreekstalmeester" de presentatie van beide teams verzorgen.


©2018 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Reageren?

 Geef uw mening 

Voor de wijze waarop wij omgaan met uw persoonsgegevens, zie onze Privacy Statement.


This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)
Of reageer via Facebook
Eerdere reacties

Overige NieuwsitemsNieuwsarchief Nieuws


Radio JND
Blatter Legal
Ad Borrenbergs
bannervdl.jpg
logomcbdirect1.jpg
logoborrenbergs)nw)1.png
bannerhypotheekvisie.jpg
bannerbandenservice8(home).png
Sportspreekt
bannerspitters.jpg
Lamers Van de Wijdeven
bannerbasemans.jpg
claessensvdrijt.jpg
bannererbeekeukens(170).jpg
bannermaasmakelaars.jpg
bannersporthalhoeveland.jpg
bannerde-bengel.png
bannerstadpaviljoen(art).png
bannersanidump(home).png
bannervan-t-hooft(home)nieuw.png