logoclaesensvanderijtuitg(01).jpg
bannerbandenservice8(uitghometop1).png
Banneruitgelichthoeveland1.jpg
logobasemanstophome.jpg
van-t-hooftuitg..jpg
spittersuitg.1.jpg
Image layer Slide thumbnail

Jouw vereniging ook in Adidas of Nike?

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Competitie-indelingen seizoen 2019-2020

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Overzicht transfers. Nog enkele aanvullingen

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Adverteerder uitgelicht: Sanidump zoekt ervaren verkoopadviseurs

LEES MEER

W&E van Kasteren
Accres uitzendbureau
Ad Borrenbergs
Blatter Legal
MCB Direct
Hypotheekvisie
sanidump
W&E van Kasteren
Accres uitzendbureau
Lamers Van de Wijdeven
van'thooftvanrosmalen
Borrenbergs
spitters.jpg
bannerbandenservice8(home).png
bannermaasmakelaars.jpg
logomcbdirect1.jpg
Ad Borrenbergs
vdl.jpg
Blatter Legal
bannersanidump.png
basemans.jpg
hypotheekvisie.jpg
claessensvdrijt.jpg
sporthalhoeveland.jpg

2 augustus 2015 | Nieuws

Het gaat weer beginnen!


Deel dit bericht:


Na ruim twee maanden gaat het circus van het amateurvoetbal in de regio weer beginnen.

Wij van Amateurvoetbaleindhoven hebben onze voorbereidingen getroffen. Het competitieprogramma is volledig ingevuld met ongeveer tweeduizend wedstrijden. Daarnaast hebben we in de zomerstop hard gewerkt aan de nieuwe site. Deze willen we medio augustus online brengen.
We hebben geprobeerd de site meer uitstraling te geven en het navigeren op de site zoveel mogelijk intact te houden. Waarom zouden we een website drastisch veranderen, als deze door de bezoeker goed wordt ontvangen? De huidige site is 2,5 jaar online geweest en het was noodzakelijk om ‘m te vernieuwen, gezien het dataverkeer van de hoge bezoekersaantallen. We hopen dat de nieuwe site goed wordt ontvangen door onze bezoekers.

Nieuwe ideeën
We hebben als redactie van AVE het idee om meer video’s op de site te plaatsen. Bezoekers kunnen via e-mail of Whatsapp een video doorsturen die voetbal gerelateerd is. Dit kan zijn van een opmerkelijk moment voor, tijdens of na de wedstrijd. Deze video’s willen we dan plaatsen in onze rubriek ‘Amateurvoetbaleinhoven TV’. Daaraan gekoppeld gaan we aan het einde seizoen bekijken welke video de meeste hits heeft opgeleverd, om vervolgens hier een prijs aan te verbinden.

Rubrieken
In het komend seizoen gaan we verder met de vertrouwde rubrieken, zoals Wedstijd van de week, met voorbeschouwing, Profiel van de week, Club van de maand, Trainer en Speler in het nieuws, Scheidsrechter in het nieuws en Langs de lijn (voorheen Clubhart). Daarnaast gaan we wederom het nationale zaalvoetbal belichten en het vrouwenvoetbal uit de regio.
Ook de AVE Cup gaat komend seizoen verder, alleen is hoofdsponsor Creativ Eventz na vijf seizoenen gestopt, waardoor de hoofdprijs van een trainingsweekend komt te vervallen. We zijn op zoek naar een nieuwe hoofdsponsor die een prijs wil koppelen aan de AVE Cup winnaar. We bedanken Creativ Eventz voor de prettige samenwerking in de afgelopen jaren!

Membership clubs
We hebben in de afgelopen maanden clubs benaderd die als ondersteuning aan amateurvoetbaleindhoven een membership willen aangaan voor het seizoen 2015-2016. Diverse clubs hebben zich al aangemeld. Zij worden op de nieuwe site geplaats als ‘Vriend van Amateurvoetbaleindhoven’. Clubs die zich ook willen aanmelden, kunnen contact opnemen met Bas Lammers: tel. 06-55751545.

FC Eindhoven
Ook komend seizoen hebben we wederom een samenwerking met FC Eindhoven, inzake Club van de Maand. Alleen de formule wordt aangepast, omdat we vrijwel alle clubs uit de regio hebben gehad. Wordt dus vervolgt.

Profiel van de week
Het populaire item ‘Profiel van de week’ brengen we ook het komend seizoen weer online. We willen het wel in een nieuw jasjes gaan steken met andere vraagstellingen. Heb jij vragen die je graag ziet in deze rubriek, mail ons dan: info@amateurvoetbaleindhoven.nl.

Vrouwenvoetbal
Afgelopen seizoen zijn we op de site gestart met vrouwenvoetbal. Na een introductie in augustus 2015 bij RKSV Nuenen, waarin we aan clubs die een vrouwenafdeling binnen hun vereniging hebben, hebben gevraagd om gezamenlijk het vrouwenvoetbal meer te gaan promoten in de regio. Helaas zijn er maar enkele clubs geweest die daar aan hebben meegewerkt. We gaan het komend seizoen wederom online brengen en hopen dat clubs meer feedback geven om deze rubriek meer cachet te geven. Voor meer info stuur een mail naar: info@amateurvoetbaleindhoven.nl.

Slot
Voor alle andere ideeën of verbeteringen aan de nieuwe site staan we open. Schroom niet om ons te mailen, mocht je een goed idee hebben of verbetering willen zien aan de site. Mail naar: info@amateurvoetbaleindhoven.nl.

Rest ons nog om iedereen veel succes te wensen in het komend seizoen!


©2019 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Reageren?

 Geef uw mening 

Voor de wijze waarop wij omgaan met uw persoonsgegevens, zie onze Privacy Statement.


This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)
Of reageer via Facebook
Eerdere reacties

Overige NieuwsitemsNieuwsarchief Nieuws


W&E van Kasteren
Accres uitzendbureau
Blatter Legal
Ad Borrenbergs
Sportshowroom
bannervdl.jpg
logomcbdirect1.jpg
logoborrenbergs)nw)1.png
bannerhypotheekvisie.jpg
bannerbandenservice8(home).png
bannerspitters.jpg
Lamers Van de Wijdeven
bannerbasemans.jpg
claessensvdrijt.jpg
bannererbeekeukens(170).jpg
bannermaasmakelaars.jpg
bannersporthalhoeveland.jpg
bannerde-bengel.png
bannerstadpaviljoen(art).png
Van Mossel
bannersanidump(home).png
bannervan-t-hooft(home)nieuw.png