Amateurvoetbal Eindhoven
logoclaesensvanderijtuitg(01).jpg
bannerbandenservice8(uitghometop1).png
Banneruitgelichthoeveland1.jpg
logobasemanstophome.jpg
van-t-hooftuitg..jpg
spittersuitg.1.jpg
hypotheekvisieuitgelichtnieuw3.jpg
Image layer Slide thumbnail

RKSV Nuenen en Baronie delen de punten

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Profiel van de week: Lars de Haas (VV Geldrop)

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Voetbalcongres 2019 met Gertjan Verbeek en Paul van der Zwaan

LEES MEER

sanidump
Blatter Legal
vdl.png
Ad Borrenbergs
Sportspreekt
Lamers Van de Wijdeven
Brabant Sports
van'thooftvanrosmalen
Borrenbergs
spitters.jpg
bannerbandenservice8(home).png
bannermaasmakelaars.jpg
logomcbdirect1.jpg
Ad Borrenbergs
vdl.jpg
Blatter Legal
bannersanidump.png
basemans.jpg
hypotheekvisie.jpg
claessensvdrijt.jpg
sporthalhoeveland.jpg

28 juli 2015 | - Trainer in het nieuws 

Ronald Dekkers in onderhandeling met Vancouver White Caps.


Deel dit bericht:


We zijn hem een tijdje uit het oog verloren, maar Ronald Dekkers (oud trainer van RKGSV, Nuenen, EFC en Acht) is nog steeds actief in Canada als voetbaltrainer. Dekkers is op dit moment hoofdtrainer van Norfolk Royals.

Dekkers verliet ruim vier geleden ons land om in Canada voet aan de grond te zetten als voetbaltrainer. Zijn werk ‘met de Hollandse school’ is niet onopgemerkt gebleven in het land waar voetbal steeds meer aan populariteit wint. We hebben een tijdje niets meer vernomen van de goedlachse trainer uit Eindhoven maar afgelopen week bereikte ons het bericht dat Dekkers in de belangstelling staat van profclub Vancouver White Caps.  

Vancouver White Caps speelt in de MLS (de eredivisie van Canada/Amerika). Zij hebben een Youth Academy opgezet in London Ontario om talentvolle jeugdspelers uit de regio in kaart te brengen, met als uiteindelijke doel om talenten naar de Academy te halen en deze op te leiden voor professioneell voetbal. De meest talentvolle spelers die uit deze Academy stromen dan door naar de Academy in Vancouver, met het doel om het eerste elftal te halen.

Door zijn jarenlange ervaring als coach in Canada ( inmiddels al weer sinds April 2011) en zijn ervaring met het geven van clinics voor jeugdspelers in de leeftijd van 4 t/m 18 en het opleiden van coaches voor verschillende clubs, is Ronald in contact gekomen met Bart Choufour, directeur en hoofdcoach van Academy Centres (Vancouver White Caps). Choufour komt in de week van 24 t/m 27 Augustus naar Ontario en heeft Ronald benaderd voor een persoonlijk gesprek en gevraagd of Ronald een training wil leiden. Na dit gesprek en training gaat de club bekijken of ze Dekkers een contract gaan aanbieden om als coach aan de slag te gaan bij de Youth Academy van Vancouver White Caps in London.

Leuke ontwikkelingen voor de Eindhovenaar: ‘Ja, dit is natuurlijk fantastisch en de bekende jongensdroom. Ik heb natuurlijk een goede achtergrond vanuit Nederland en dat erkennen ze hier. Het niveau in Canada loopt nog ver achter met Europa, dus er is hier nog volop werk op dat gebied. Ik zal blij zijn mocht ik daar mijn steentje aan mogen bijdragen. Ik heb natuurlijk hier in Canada een behoorlijke kennissenkring opgebouwd en blijkbaar begint dat nu zijn vruchten af te werpen. Het is wel heel verassend natuurlijk dat ik benaderd ben door Vancouver want dat is toch zo'n uurtje of 5 a 6 vliegen van waar ik nu woon ( Delhi Ontario). Hoewel er nog niets concreets is, is dit natuurlijk wel een stap in de goede richting voor mijn vaste verblijf en werkvergunning in Canada, want deze wordt hier niet zomaar verstrekt.

Al met al is natuurlijk allemaal maar afwachten, maar mocht het concreet worden, dan gaat mijn jongensdroom wel in vervulling. Dus spannende tijden wachten op me en hopelijk laat ik een goede indruk achter tijdens mijn trainingssessies. Dus afwachten maar’ aldus een opgetogen Ronald Dekkers. 


©2018 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Reageren?

 Geef een reactie 

Voor de wijze waarop wij omgaan met uw persoonsgegevens, zie onze Privacy Statement.


This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)
Of reageer via Facebook
Eerdere reacties

Overige Trainers in het nieuws

Nieuwsarchief Trainer in het nieuws


Radio JND
Blatter Legal
Ad Borrenbergs
bannervdl.jpg
logomcbdirect1.jpg
logoborrenbergs)nw)1.png
bannerhypotheekvisie.jpg
bannerbandenservice8(home).png
Sportspreekt
bannerspitters.jpg
Lamers Van de Wijdeven
bannerbasemans.jpg
claessensvdrijt.jpg
bannererbeekeukens(170).jpg
bannermaasmakelaars.jpg
bannersporthalhoeveland.jpg
bannerde-bengel.png
bannerstadpaviljoen(art).png
bannersanidump(home).png
bannervan-t-hooft(home)nieuw.png