logoclaesensvanderijtuitg(01).jpg
bannerbandenservice8(uitghometop1).png
Banneruitgelichthoeveland1.jpg
logobasemanstophome.jpg
van-t-hooftuitg..jpg
spittersuitg.1.jpg
Image layer Slide thumbnail

Enosh Paramalingam en Nathan Smith naar Wilhelmina Boys

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Profiel van de week: Benn Soetens (RKVVO)

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Afsluitavond AVE: gezellig en weer het dak eraf.

LEES MEER

W&E van Kasteren
Accres uitzendbureau
Ad Borrenbergs
Blatter Legal
MCB Direct
Hypotheekvisie
sanidump
W&E van Kasteren
Accres uitzendbureau
Lamers Van de Wijdeven
van'thooftvanrosmalen
Borrenbergs
spitters.jpg
bannerbandenservice8(home).png
bannermaasmakelaars.jpg
logomcbdirect1.jpg
Ad Borrenbergs
vdl.jpg
Blatter Legal
bannersanidump.png
basemans.jpg
hypotheekvisie.jpg
claessensvdrijt.jpg
sporthalhoeveland.jpg

28 februari 2016 | - Wedstrijd van de week 

SDO'39 en De Raven kunnen niet bekoren.


Deel dit bericht:


De Raven verspeelt dure punten! Op het winderige en gure sportpark Den Daalacker won SDO'30 met 1-0.

De 93ste minuut. Met de moed der wanhoop werd de bal nog een keer in de doelmond van SDO'39 gepompt, maar de verdediging van de thuisclub stond als een huis. De Raven, gehavend door het ontbreken van Gijs Wuijts, Jasper Sint en Roy Lemmens, kwam dus zondagmiddag van een koude kermis thuis. Op het winderige en gure sportpark Den Daalacker won SDO'30 met 1-0.Op het erbarmelijk slechte veld in Lage Mierde konden beide teams het publiek nauwelijks bekoren. 'Het was soms voetbal van een bedenkelijk niveau', erkende ook trainer Jan Willem Doesburg van De Raven. 'Vandaar dat ik in de rust eens flink heb gemopperd. Het was allemaal veel te slap. We kwamen steeds een stapje te laat en elke tweede bal was voor SDO. Niet dat zij nu zo geweldig speelden, maar hun inzet was in ieder geval beter dan die van ons. In de tweede helft ging het een stuk beter, creëerden we ook wel enkele kansjes, maar eerlijkheidshalve moet ik zeggen dat SDO de beste mogelijkheden kreeg. Het was aan onze doelman te danken dat het toen al niet voortijdig werd beslist.'Een gegeven dat zijn collega Wim van Doleweerd kon beamen. 'De Raven was na de rust sterker, maar wij kregen enkele honderd procent kansen. Martijn Hellegers en zeker Niels Heesakkers hadden de 2-0 op hun schoen, maar scoorden niet. Daarom was het tot op het laatst billenknijpen. De Raven had de wind vol in de rug en elke lange bal was gevaarlijk. Uiteindelijk denk ik wel dat wij verdiend hebben gewonnen. We zijn keihard blijven werken en fel de duels ingegaan. Goed voetbal was op dit veld overigens ook niet mogelijk. De bal stuiterde soms alle kanten op. Eén keer kwam dit ons trouwens ook wel heel goed uit, want anders had hun nummer 11 waarschijnlijk de gelijkmaker kunnen maken.'Beste man
Van Dooleweerd doelde op een situatie meteen na de rust. Invaller Nick Jacobs produceerde vanaf rechts een uitstekende voorzet die bij de tweede paal leek te worden binnengeschoten door Niels Peeters. Net op het moment dat de pas 17-jarige linkerspits – zondag de beste man bij De Raven – zijn voet tegen de bal wilde zetten, kreeg deze een onverwachte stuit. Weg kans dus en SDO'39 kwam met de schrik vrij. Het was toen al 1-0, want in de 42ste minuut rondde Niels Heesakkers een vlotte één-twee af met een droge schuiver. Het was de enige keer dat doelman Melvin Rombouts zich gewonnen moest geven.Later zou de sluitpost van De Raven zijn ploeg in de race houden met enkele uitstekende reddingen. De bezoekers hadden weliswaar een veldoverwicht, maar echt gevaarlijk werden ze niet. Met snelle uitbraken probeerde SDO'39 op 2-0 te komen, maar in de 63ste en 85ste minuut slaagde Van Heesakkers er niet in om Rombouts te passeren. Daar tussenin had Hellegers de kans om de wedstrijd op slot te gooien. Een snelle ingooi van Kevin Kapteijns bracht de bal bij de SDO-aanvoerder, maar hij knalde uit de draai rakelings naast.Vizier
De Raven konden hier nauwelijks iets tegenover zetten. Er waren wel schietkansen, maar Niels Peeters, Tom Simon en Nick Jacobs hadden hun vizier niet op scherp staan. Matchwinner Van Heesakkers zag het met genoegen aan. 'Tuurlijk, na drie verliespartijen, wilden we graag weer eens winnen. Dat dit tegen een rechtstreekse concurrent voor de derde plek is, is mooi meegenomen. Ik baal er wel van dat ik het niet eerder besliste, maar de doelman van De Raven redde twee maal uitstekend. Ach, we hebben gewonnen en dan maakt het uiteindelijk niet zoveel uit hoe dit is gebeurd.'Opstellingen:

SDO'39: 1. Paul van Gompel, 2. Kevin Kapteijns, 3. Christian Paridaans, 4. Simon Kruijssen, 5. Frank Swanen, 6. Dick Jansen, 7. Martijn Dijkstra, 8. Niels Heesakkers (13. Abdalla Addurahman), 9. Frans Berger, 10. Thijs Spierings, 11. Martijn Hellegers.

De Raven: 1. Melvin Rombouts, 2. Ludo Verhoeven (14. Stef Willems), 3. Rob van Schijndel, 4. Stephan Frenken, 5. Erik Sint (12. Sam van den Enden), 6. Teun Ekkendonk, 7. John van Herk, 8. Willem Rens, 9. Tom Simon, 10. Bas van de Wal (13. Nick Jacobs), 11. Niels Peeters.

 


©2019 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Reageren?

 Geef uw mening 

Voor de wijze waarop wij omgaan met uw persoonsgegevens, zie onze Privacy Statement.


This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)
Of reageer via Facebook
Eerdere reacties

Wedstrijd van de week

Nieuwsarchief Wedstrijd van de week

SDO'39 en De Raven kunnen niet bekoren.
(Door Willem-Jan Schampers)
W&E van Kasteren
Accres uitzendbureau
Blatter Legal
Ad Borrenbergs
Sportshowroom
bannervdl.jpg
logomcbdirect1.jpg
logoborrenbergs)nw)1.png
bannerhypotheekvisie.jpg
bannerbandenservice8(home).png
bannerspitters.jpg
Lamers Van de Wijdeven
bannerbasemans.jpg
claessensvdrijt.jpg
bannererbeekeukens(170).jpg
bannermaasmakelaars.jpg
bannersporthalhoeveland.jpg
bannerde-bengel.png
bannerstadpaviljoen(art).png
Van Mossel
bannersanidump(home).png
bannervan-t-hooft(home)nieuw.png