Amateurvoetbal Eindhoven
logoclaesensvanderijtuitg(01).jpg
bannerbandenservice8(uitghometop1).png
Banneruitgelichthoeveland1.jpg
logobasemanstophome.jpg
van-t-hooftuitg..jpg
spittersuitg.1.jpg
Image layer Slide thumbnail

Valkenswaard geeft zeker lijkende zege nog uit handen.

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Overzicht trainerscarrousel status trainers/clubs.

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Profiel van de week: Roel Sterken (VV Vessem)

LEES MEER

Sportshowroom
VDL
Ad Borrenbergs
MCB Direct
Hypotheekvisie
Blatter Legal
sanidump
Lamers Van de Wijdeven
Brabant Sports
van'thooftvanrosmalen
Sportshowroom
Borrenbergs
spitters.jpg
bannerbandenservice8(home).png
bannermaasmakelaars.jpg
logomcbdirect1.jpg
Ad Borrenbergs
vdl.jpg
Blatter Legal
bannersanidump.png
basemans.jpg
hypotheekvisie.jpg
claessensvdrijt.jpg
sporthalhoeveland.jpg

3 februari 2016 | - Trainer in het nieuws 

Tien vragen aan: Mustafa Peljto (Brabantia)


Deel dit bericht:


De meeste trainers zijn al eens de revue gepasseerd op Amateurvoetbaleindhoven met interviews die voetbal gerelateerd zijn. Middels rubriek 'tien vragen aan' willen we bij regelmaat de voetbaltrainer uit de regio nader aan u voorstellen. Deze keer is het de beurt aan Mustafa Peljto, hoofdtrainer van Brabantia.

1. Stel je even voor aan het amateurvoetbaleindhoven publiek ?
Ik ben Mustafa Peljto, 53 jaar en ik ben getrouwd met Hajrija. Ik heb 2 zoons Ado en Dino, schoondochter Nathalie en 2 kleinkinderen van Ado & Nathalie genaamd Dilano en Selina. Ik woon in Eindhoven en mijn afkomst is Bosnisch. Als voetballer ben ik vroeger ook actief geweest in Bosnië (Voormalig Joegoslavië). In Nederland heb ik nog gevoetbald bij BSV Limburgia te Brunssum. In de eindfase van mijn voetbalcarrière heb ik nog even bij de Woenselse Boys gevoetbald.


2. Wat doe je in het dagelijks leven ?

Mijn jongste zoon Dino heeft een eigen bedrijf genaamd Cloxstar. Hierbij help ik hem waar nodig is. Verder ben ik volop bezig met voetbal.

3. En hoe ben je in het trainersvak beland ?
In mijn laatste jaar als voetballer bij Woenselse Boys raakte ik geblesseerd en besloot toen per direct te stoppen met voetballen. Ik heb toen gekozen om het trainersvak in te gaan. Ik ben toen direct begonnen met de trainerscursus bij de KNVB, sindsdien ben ik actief als trainer.

4. Hoe werk jij als trainer ?
Ik vind het belangrijk dat een trainer de kwaliteiten van zijn spelers moet kennen en hierdoor de spelers beter kan maken. Daarnaast vind ik het ook belangrijk om de spelers te motiveren. Mijn visie als trainer is, dat ik graag wil functioneren en werken met een brede technische staf. Als hoofdtrainer bij een voetbalvereniging moet je ook flexibel kunnen zijn met je assistenten. Het moderne voetbal vraagt dat steeds meer.

5. Voor het 1e seizoen hoofdtrainer bij v.v. Brabantia, hoe bevalt het bij deze club ?
Ik ben inderdaad voor het 1e seizoen hoofdtrainer binnen deze club. Het bevalt heel goed en ik heb dan ook me contract met een seizoen verlengt. Wij hadden in het begin wat wisselende resultaten, maar de laatste 6 wedstrijden in de competitie hebben wij vijfmaal gewonnen en eenmaal gelijkgespeeld tegen koploper Nuenen. Hierdoor staan we er goed voor in de 2e periode.
In het verleden ben ik aleerder actief geweest bij v.v. Brabantia, het is niet zo dat ik hier onbekend ben. Ondertussen heb ik de benodigde diploma's gehaald en ben ik teruggekomen op het oude nest. Daar ben ik heel blij mee. Het is fijn dat ik binnen deze club nog steeds die bekende gezichten terugzie van toen.

6 Wat is je doelstelling ?
Wat is mijn doelstelling is? Dat is een goede vraag. Mijn doelstelling persoonlijk is om het diploma betaald voetbal (Pro Coach Betaald Voetbal) te halen. Dat is nog steeds mijn ambitie. De doelstelling voor het eerste elftal is, om ons te handhaven in de eerste klasse. Daarnaast willen gaan voor een periodetitel, wat ook de doelstelling is van de club. Daarnaast willen we op langere termijn veel jeugdtalenten naar een hoger niveau brengen. De voorzieningen binnen de club zijn er en er lopen gelukkig genoeg talenten rond binnen de jeugdopleiding.

7. Wat maakt het zo speciaal om te werken bij deze vereniging ?
Er zijn heel veel dingen die het speciaal maken om hier te werken. Een van de dingen is dat er spelers in de selectie zitten die betaald voetbal hebben gespeeld, Wesley Bakermans en Kenneth Cecilia. Ik probeer hun ervaring op andere spelers over te brengen. Speciaal is ook, dat het bestuur en de technische leiders maximaal investeren en motiveren in het proces bij de ontwikkeling van onze visie en speelwijze.

8 v.v. Brabantia past bij mij als trainer omdat ?
Ik hier werk met mensen zoals Hennie van der Gouw en Frank Bakermans. Dat geeft een motiverende stimulans om prettig te kunnen werken binnen deze club. Zij doen veel voor de club, net als alle andere mensen binnen de club.

9. Wat is de kracht van de vereniging v.v. Brabantia ?
De kracht schuilt hem in de mensen die hier bij de club actief zijn. Trainers, bestuur, begeleiders, spelers, ouders en vrijwilligers. Iedereen kan werken in een goede organisatie..

10. Bewondering voor?
Mijn familie. 

 


©2019 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Reageren?

 Geef uw mening 

Voor de wijze waarop wij omgaan met uw persoonsgegevens, zie onze Privacy Statement.


This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)
Of reageer via Facebook
Eerdere reacties

Overige Trainers in het nieuws

Nieuwsarchief Trainer in het nieuws

Tien vragen aan: Mustafa Peljto (Brabantia)
Radio JND
Blatter Legal
Ad Borrenbergs
bannervdl.jpg
logomcbdirect1.jpg
logoborrenbergs)nw)1.png
bannerhypotheekvisie.jpg
bannerbandenservice8(home).png
bannerspitters.jpg
Lamers Van de Wijdeven
bannerbasemans.jpg
claessensvdrijt.jpg
bannererbeekeukens(170).jpg
bannermaasmakelaars.jpg
bannersporthalhoeveland.jpg
bannerde-bengel.png
bannerstadpaviljoen(art).png
bannersanidump(home).png
bannervan-t-hooft(home)nieuw.png