Amateurvoetbal Eindhoven
logoclaesensvanderijtuitg(01).jpg
bannerbandenservice8(uitghometop1).png
Banneruitgelichthoeveland1.jpg
logobasemanstophome.jpg
van-t-hooftuitg..jpg
spittersuitg.1.jpg
Image layer Slide thumbnail

Overzicht trainerscarrousel status trainers/clubs.

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Z-O Brabant Kerst zaalvoetbaltoernooi 2018

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Jouw vereniging ook in Adidas of Nike?

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Voetbalcongres 2019 met Gertjan Verbeek en Paul van der Zwaan

LEES MEER

Hypotheekvisie
Blatter Legal
MCB Direct
sanidump
Ad Borrenbergs
VDL
Lamers Van de Wijdeven
Brabant Sports
van'thooftvanrosmalen
Borrenbergs
spitters.jpg
bannerbandenservice8(home).png
bannermaasmakelaars.jpg
logomcbdirect1.jpg
Ad Borrenbergs
vdl.jpg
Blatter Legal
bannersanidump.png
basemans.jpg
hypotheekvisie.jpg
claessensvdrijt.jpg
sporthalhoeveland.jpg

13 december 2015 | - Wedstrijd van de week 

Mat Geldrop maakt het Brabantia niet echt moeilijk.


Deel dit bericht:


Er werd best wel wat verwacht van de streekderby tussen Geldrop en Brabantia, maar echt aantrekkelijk werd het nooit.

Technisch en tactisch waren de Eindhovenaren de bovenliggende partij en de thuisclub maakte het de bezoekers ook niet echt moeilijk. Daarvoor speelde Geldrop te mat en ging er te veel fout. Na een 0-1 ruststand, won Brabantia uiteindelijk met 0-3 en dit was nauwelijks geflatteerd te noemen.

Trainer Pierre van den Eeden moet zich langs de lijn vertwijfeld hebben afgevraagd wat zijn ploeg mankeerde. De groenwitten openden immers fel en hadden de eerste twintig minuten een licht overwicht. Via Koen van Kemenade (hij schoot zelf, waar hij beter de bal hadden kunnen afleggen op Ben Bruisten, red.) en Nick Kuylaars (hij dwong doelman Jesse Renders tot een nuttige redding, red.) waren er kansen voor Geldrop, maar hierna zakte het team terug naar een bedenkelijk niveau en nam Brabantia het heft in handen.

Het eerste serieuze wapenfeit was een afstandsschot van Kenneth Cicilia, dat op de lat uiteen spatte. Doelman Joeri Verhappen kon er alleen maar naar kijken. Toen iedereen zich al had verzoend met de 0-0 ruststand, sloeg Brabantia alsnog toe. Een snelle combinatie door het midden bracht de bal bij Abdessamad Beljah, die koelbloedig afrondde. De beweeglijke spits, was er oprecht blij mee. Zijn trainer Mustafa Peljto trouwens ook: 'We waren de laatste 25 minuten beter, dan is het wel lekker dat je ook op voorsprong kunt komen. Hopelijk kunnen we het na de rust afmaken.'

Leper
Geldrop geloofde echter nog in de goede afloop en ging in de tweede helft op jacht naar de gelijkmaker. Bij vlagen werd er heel aardig gevoetbald, maar er werd door de thuisploeg toch te veel balverlies geleden. Brabantia was feller en leper en was een paar keer gevaarlijk met snelle omschakelingen.
Patrick Kraker kwam vrij voor Verhappen, maar schoot de bal op de benen van de Geldrop-goalie. Het spel werd, naarmate de minuten voorbij tikten, er niet beter op en zowel op het veld als langs de lijn was sprake van ietwat gezapige sfeer.

Pas in de 73ste minuut veerde iedereen op, toen Nick Kuylaars Joep van Vroenhoven op maat bediende. Hij knalde de bal echter over. Het leek de opmaat voor een laatste offensief van Geldrop, maar hier kwam in de 83ste minuut vroegtijdig een einde aan. Abdelauoli Azmani profiteerde optimaal van slordig balverlies in de defensie van Geldrop: 0-2. Hiermee was de wedstrijd gespeeld en in de 90ste minuut maakte Beljah er ook nog 0-3 van. Rai Maxwell mocht in buitenspelpositie door en gaf 'Appie' een niet te missen kans. In de blessuretijd kon doelman Renders zich nog een keer onderscheiden met een prachtige redding op een schot van Alex Haas.

Opstellingen:

Geldrop: 1. Joeri Verhappen, 3. Yannick Desriac, 4. Tom Brouwers, 5. Sem Scholten, 9. Joep van Vroenhoven (14. Rik Doeze), 10, Ruud Verhappen, 11. Koen van Kemenade, 12. Alex Haas, 15. Nick Kuylaars, 23. Joep Zweegers, 24. Ben Bruisten (9. Mathijs Heus).

Brabantia: 1. Jesse Renders, 2. Bart Kruizinga, 3. Luuk Roos, 6. Wesley Bakermans, 8. Kenneth Cicilia, 9. Abedelauoli Azmani, 10. Abdessamad Belhaj, 11. Ferry Aerts, Florian Ross, 15. Patrick Kraker (7. Rai Maxwell), 17. Djes Koekendorp (12. Ryley de Jong).

 


©2018 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Reageren?

 Geef uw mening 

Voor de wijze waarop wij omgaan met uw persoonsgegevens, zie onze Privacy Statement.


This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)
Of reageer via Facebook
Eerdere reacties

14 december 2015 om 13:20

De Beer zegt:

Matige wedstrijd aan de kant van Geldrop. Dacht ga eens kijken maar het viel me zwaar tegen. Brabantia verdiende winnaar. Speelde fris en fruitig tegen iid een mat Geldrop.


Wedstrijd van de week

Nieuwsarchief Wedstrijd van de week

Mat Geldrop maakt het Brabantia niet echt moeilijk.
(Door Willem-Jan Schampers)
Radio JND
Blatter Legal
Ad Borrenbergs
bannervdl.jpg
logomcbdirect1.jpg
logoborrenbergs)nw)1.png
bannerhypotheekvisie.jpg
bannerbandenservice8(home).png
Sportspreekt
bannerspitters.jpg
Lamers Van de Wijdeven
bannerbasemans.jpg
claessensvdrijt.jpg
bannererbeekeukens(170).jpg
bannermaasmakelaars.jpg
bannersporthalhoeveland.jpg
bannerde-bengel.png
bannerstadpaviljoen(art).png
bannersanidump(home).png
bannervan-t-hooft(home)nieuw.png