logoclaesensvanderijtuitg(01).jpg
bannerbandenservice8(uitghometop1).png
Banneruitgelichthoeveland1.jpg
logobasemanstophome.jpg
van-t-hooftuitg..jpg
spittersuitg.1.jpg
Image layer Slide thumbnail

Einduitslagen/geplaatste ploegen poulefase Districtsbeker

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Profiel van de week: Brian Vermeer (Valkenswaard)

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Competitieprogramma 1e t/m 5e klasse bekend. Volledig programma online

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Selectie SV Tivoli begroet tien nieuwe spelers

LEES MEER

W&E van Kasteren
Accres uitzendbureau
Ad Borrenbergs
Blatter Legal
MCB Direct
Hypotheekvisie
sanidump
W&E van Kasteren
Accres uitzendbureau
Lamers Van de Wijdeven
van'thooftvanrosmalen
Borrenbergs
spitters.jpg
bannerbandenservice8(home).png
bannermaasmakelaars.jpg
logomcbdirect1.jpg
Ad Borrenbergs
vdl.jpg
Blatter Legal
bannersanidump.png
basemans.jpg
hypotheekvisie.jpg
claessensvdrijt.jpg
sporthalhoeveland.jpg

27 maart 2019 | Nieuwsflits

Opzienbarend nieuws uit Valkenswaard


Deel dit bericht:


In navolging van PSV, dat een miljoenendeal heeft gesloten met Jumbo, ASML, Philips, VDL en High Tech Campus, is er nu ook vanuit Valkenswaard opvallend nieuws.

VV De Valk en SV Valkenswaard gaan een verregaande samenwerking aan en zijn gezamenlijk een shirtsponsorcontract overeengekomen met enkele vooraanstaande Valkenswaardse bedrijven. Het idee komt uit de koker van sportmarketeer Jans Franssen en is door beide clubs omarmd.

Komende maandag wordt het contract getekend. Dit gebeurt om 19.00 uur in de kantine van SV Valkenswaard. Woordvoerder Jacques van Gerven is in zijn nopjes met de opmerkelijke overeenkomst. Mijn collega-voorzitter Martin (Westerhuis, red.) en ik liepen al veel langer rond met plannen om meer te gaan samenwerken, maar deze deal heeft alles in een stroomversnelling gebracht. Nu we ook financieel de mogelijkheden krijgen om een en ander verder uit te werken en voor te bereiden, lijkt niets meer een toekomstige fusie tussen De Valk en Valkenswaard nog in de weg te staan.” Deze is gepland voor 2021.

Alleen de leden zouden nog roet in het eten kunnen gooien, maar Westerhuis ziet dit niet als een onoverkomelijk probleem. “Elk weldenkend mens, ook de oudere leden, moet erkennen dat dit de beste oplossing is. Het zwart van ons, gecombineerd met het geel-blauw van Valkenswaard. In de nieuwe zwart-groene kleuren gaan we samen proberen weer een prominente rol in het regionale amateurvoetbal te spelen. Met het spelerspotentieel en de steun van het Valkenswaardse bedrijfsleven moet dit lukken. Alleen over de nieuwe naam zijn we het nog niet eens. Wellicht dat we hiervoor de hulp kunnen inroepen van de Valkenswaardse bevolking.”

Knappe koppen

Als kopstukken van de uitgebreide marketingcampagne die Franssen heeft opgezet, fungeren René Bolster en Erik Schaeken. Franssen: “Inderdaad, niet de meest knappe spelers uit de beide selecties, maar wel jongens die voor zowel De Valk als SV Valkenswaard hebben gespeeld. Om ook de vrouwelijke ceo’s uit het Valkenswaardse bedrijfsleven enigszins tegemoet te komen, hebben we gelukkig ook Evert Daams, doelman van Valkenswaard én De Valk, bereid gevonden om mee te werken. Een geniale zet, want daarvoor was de belangstelling nog wat mager.”

Jur Rademakers, die zelfs bij drie Valkenswaardse clubs speelde, juicht als zakenman het initiatief toe. “Deze deal is het bewijs van eendracht in het Valkenswaardse bedrijfsleven. Op deze manier je gezamenlijk presenteren, is echt heel bijzonder. Het gaat hier om een zakelijk merk voor heel de regio.” Marton Wolterink, erkend horecamagnaat, verzon de slogan op het shirt. “Natuurlijk weet ik, met vier jaar mavo, ook wel dat het ‘Fantastisch’ is, in plaats van ‘Vantastisch’, maar dit is nu juist de gimmick!”

Over welke bedragen De Valk en SV Valkenswaard ontvangen, is niet gesproken. Maar Van Gerven maakte wel bekend welke bedrijven bij de deal betrokken zijn: Coby Baken megaslijterij, Metropoolvishandel Swinkels/Zwarthoed, Attractiepark Domination Palace, Frituurketen ’t Konijntje en de Griekse gyrosgigant Sir Taki. De overeenkomst met deze bedrijven is voor minimaal drie seizoenen. Van Gerven: “Op een later tijdstip gaan we in op de sportieve consequenties en wat deze samenwerking betekent voor spelers, trainers en accommodaties.”


©2019 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Reageren?

 Geef uw mening 

Voor de wijze waarop wij omgaan met uw persoonsgegevens, zie onze Privacy Statement.


This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)
Of reageer via Facebook
Eerdere reacties

Overige NieuwsflitsberichtenW&E van Kasteren
Accres uitzendbureau
Blatter Legal
Ad Borrenbergs
Sportshowroom
bannervdl.jpg
logomcbdirect1.jpg
logoborrenbergs)nw)1.png
bannerhypotheekvisie.jpg
bannerbandenservice8(home).png
bannerspitters.jpg
Lamers Van de Wijdeven
bannerbasemans.jpg
claessensvdrijt.jpg
bannererbeekeukens(170).jpg
bannermaasmakelaars.jpg
bannersporthalhoeveland.jpg
bannerde-bengel.png
bannerstadpaviljoen(art).png
Van Mossel
bannersanidump(home).png
bannervan-t-hooft(home)nieuw.png