logoclaesensvanderijtuitg(01).jpg
bannerbandenservice8(uitghometop1).png
Banneruitgelichthoeveland1.jpg
logobasemanstophome.jpg
van-t-hooftuitg..jpg
spittersuitg.1.jpg
Image layer Slide thumbnail

Competitieprogramma 1e t/m 5e klasse bekend. Volledig programma online

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Wedstrijdschema poulefase Districtsbeker 1e t/m 5e klasse

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Transferlijst seizoen 2019-2020

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Jouw vereniging ook in Adidas of Nike?

LEES MEER

W&E van Kasteren
Accres uitzendbureau
Ad Borrenbergs
Blatter Legal
MCB Direct
Hypotheekvisie
sanidump
W&E van Kasteren
Accres uitzendbureau
Lamers Van de Wijdeven
van'thooftvanrosmalen
Borrenbergs
spitters.jpg
bannerbandenservice8(home).png
bannermaasmakelaars.jpg
logomcbdirect1.jpg
Ad Borrenbergs
vdl.jpg
Blatter Legal
bannersanidump.png
basemans.jpg
hypotheekvisie.jpg
claessensvdrijt.jpg
sporthalhoeveland.jpg

10 mei 2016 | Nieuws

Onder de aandacht


Deel dit bericht:


Met: 1e internationale BVO Meisjestoernooi vv WODAN. Wolders 6 tegen 6 toernooi (RKVV Waalre). Jubileumweekend vv Hoogeloon en internationaal jeugdtoernooi Best Vooruit.

 

1e internationale BVO meisjestoernooi vv WODAN

WODAN organiseert op 29 mei haar eerste internationale BVO Meisjestoernooi. Deelnemende teams zijn o.a. Anderlecht ,Club Brugge , Borussia Mönchengladbach , Leverkusen en veel andere topclubs zowel in binnen als buitenland

Voor meer info over dit toernooi stuur een mail naar: hamidaouaj@gmail.com


Wolders 6 tegen 6 toernooi

Wederom volop sportiviteit en vertier op het Wolders 6 tegen 6 Toernooi

Voetbalvereniging Waalre organiseert zaterdag 4 juni voor de 12e keer het Wolders 6 tegen 6 toernooi (voorheen Mieke's 6 tegen 6 toernooi). Voor de eerste keer zijn we genoodzaakt uit te wijken naar een niet Pinkster weekend aangezien er tijdens het Pinksterweekend nog competitiewedstrijden worden gespeeld.

Ongeveer dertig teams zullen proberen om de winnaar van vorig jaar – Arnac – van de hoogste troon te stoten. Het toernooi begint om 10.30 uur en de finale is tussen 17.30 en 18.00 uur gepland. Rond 19.00 uur zal de prijsuitreiking plaatsvinden bij kantine Hoeveland.

Veel jeugdvertier
Naast het springkussen en het schminken voor de allerkleinsten zal ook de mascotte van PSV, Foxy, omstreeks 13.30 uur een bezoekje brengen aan sportpark de Hoeveland.

Avondprogramma
Huis-DJ Barry zal vanaf 16.00 uur zijn muzikale klanken laten horen.
Na een weergaloos optreden vorig jaar, zal DJ Joe Ravazzi (bekend van Last Word festival, Klopt festival en Club Paparazzi) het avondprogramma complementeren met een mix van oude en nieuwe (dance) muziek.
Kortom alle ingrediënten zijn aanwezig om ook dit toernooi weer te doen slagen.
Verdere informatie kunt u vinden op onze website: www.activiteiten-vvwaalre.nl

De organisatie hoopt er wederom op dat de weergoden goed gezind zullen zijn en nodigt iedereen van harte uit op dit wederom gratis toegankelijke toernooi.


Jubileum weekend Hoogeloon 21 en 22 mei


Beste leden, oud leden, toekomstige leden, leden van andere verenigingen en niet leden!

Zoals waarschijnlijk niemand onopgemerkt is gebleven organiseert VV Hoogeloon dit jubileumjaar een mega feestweekend met de hoofdletter M! Dit nu al onvergetelijke festijn zal beginnen op zaterdag 21 mei om 19:00 en duren tot in de late uurtjes op zondag 22 mei.

De aftrap van het weekend wordt verricht door FC De Rebellen die het opnemen tegen oud kampioenen van VV Hoogeloon. Een duel om de scheenbeschermers voor aan te trekken! Het zijn namelijk niet de meest ideale schoonzonen die het veld betreden. Dick Jol mag bewapend met het fluitje gaan proberen de touwtjes in handen te houden. Een wedstrijd die u beslist gezien moet hebben! Na deze titanenstrijd is er tijd voor ontspanning en vertier. Niemand minder dan Ferry de Lits zal het spits afbijten in de feesttent. Met hits als 'Joana', 'Ejoo Eejoo' en 'Oh luister toch' zal deze Eindhovense nachtegaal de voetjes gegarandeerd van de vloer krijgen.

Behalve Ferry verwelkomt VV Hoogeloon diezelfde avond ook Snollebollekes in haar feesttent! Snollebollekes is niet meer te missen in de carnavalsindustrie de laatste jaren en ja dames en heren, ook in deze feesttent kan het dak er af! Dan zal de zaterdagavond toch een keer afgesloten moeten worden en wie kun je daar beter voor vragen dan FeestDJ Luuk ? Precies, niemand! Deze muzikale duizendpoot heeft geen aankondiging meer nodig en zal zorgen dat er niemand zonder hoofdpijn wakker wordt zondagmorgen.

Wanneer die hoofdpijn enigszins bedaard is, of wanneer de paracetamols op zijn, staat het volgende prachtaffiche al weer op u te wachten. Zondagmiddag om 14:30 trapt Hoogeloon 1 namelijk af tegen het Kempisch Elftal. Een pittige mix van getalenteerde voetballers uit de hele Kempenregio. Voetbalspektakel gegarandeerd!
Om 17:00, wanneer iedereen net is bijgekomen van deze Kempische clash, zullen de hoofdprijzen van de Jubileumloterij worden uitgereikt. Wie rijdt er naar huis met de splinternieuwe Aygo?

Of wie haalt deze de volgende dag op en rijdt er dan mee naar huis? Want ook op zondagavond staat er weer de nodige hoeveelheid feest op het programma! Neem de scheenbeschermers maar weer mee en neem voor maandag een vrij dag op, Puinhoop Kollektiv komt op bezoek! De drie" Koningen der Feest" zullen alles wat zaterdag nog over was gebleven van de feesttent zondag met de grond gelijk maken. En zoals u op alle mooie zondagen op sportpark de Roetwijer gewend bent, zal Feest DJ Luuk ook deze avond op gepaste wijze afsluiten!

Kortom beste mensen, twijfel niet en zet het Mega Feestweekend van 21 en 22 mei 2016 met dikke vette koeienletters in de agenda


Internationaal jeugdtoernooi Best Vooruit

Internationaal voetbaltalent te bewonderen bij Best Vooruit!

Engelse topclub "Arsenal" aanwezig op 10e Internationaal D-toernooi Best Vooruit.
Zaterdag 21 mei a.s. organiseert Best Vooruit i.s.m. PSV voor de 10e keer het Assurantiekantoor Frank de Haas Internationaal D-toernooi.
Dit jaar is het de organisatie zelfs gelukt de Engelse topclub "Arsenal" naar sportpark de Leemkuilen te halen.
Naast Best Vooruit, nemen er dit jaar in totaal weer 15 jeugdteams van Betaald Voetbal Organisaties deel aan deze jubileumeditie.

De poule-indeling is als volgt:
Poule 1: Best Vooruit, KAA Gent, Schalke '04, FC Twente.
Poule 2: Vitesse, KRC Genk, Borussia Mönchengladbach, AZ
Poule 3: Willem II, Club Brugge, Bayer '04 Leverkusen, Feyenoord
Poule 4: FC Utrecht, Arsenal, 1. FC Köln, PSV

De afgelopen jaren waren er tijdens de wedstrijden prachtige staaltjes van technisch voetbal te zien en scoorden de teams er lustig op los. Elke voetballiefhebber geniet bij het zien van het vaak nog onbevangen spel van deze aanstormende talenten. Redenen genoeg dus om op zaterdag 21 mei naar sportpark "De Leemkuilen" aan de Sportlaan in Best te komen.

Het toernooi wordt om 9.15 uur officieel geopend waarbij alle ploegen voorgesteld worden aan het publiek. Om 10.00 uur start het toernooi, waarna vanaf 15.45 uur de finalewedstrijden gespeeld worden. De prijsuitreiking zal om 17.30 uur plaatsvinden.

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws van het Assurantiekantoor Frank de Haas Internationaal D-toernooi bezoek dan onze Facebookpagina: "Best Vooruit Internationaal D-toernooi".
Tot zaterdag 21 mei!


©2019 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Reageren?

 Geef uw mening 

Voor de wijze waarop wij omgaan met uw persoonsgegevens, zie onze Privacy Statement.


This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)
Of reageer via Facebook
Eerdere reacties

Overige NieuwsitemsNieuwsarchief Nieuws


W&E van Kasteren
Accres uitzendbureau
Blatter Legal
Ad Borrenbergs
Sportshowroom
bannervdl.jpg
logomcbdirect1.jpg
logoborrenbergs)nw)1.png
bannerhypotheekvisie.jpg
bannerbandenservice8(home).png
bannerspitters.jpg
Lamers Van de Wijdeven
bannerbasemans.jpg
claessensvdrijt.jpg
bannererbeekeukens(170).jpg
bannermaasmakelaars.jpg
bannersporthalhoeveland.jpg
bannerde-bengel.png
bannerstadpaviljoen(art).png
Van Mossel
bannersanidump(home).png
bannervan-t-hooft(home)nieuw.png