Zaterdagavond wedstrijden uit 2F, 3D en 4F

In de 2e klasse F RPC – FC Eindhoven/av (wedstrijd is omgezet naar FC Eindhoven/av – RPC) en de Veldhovense derby RKVVO – Rood Wit V. In de 3e klasse D troffen de amateurs van PSV en WODAN elkaar en in 4F (ZI) stond de wedstrijd Acht – Bergeijk op het programma.

2F
FC Eindhoven/av won het duel tegen RPC op het eigen sportpark eenvoudig met 4-1.
(1-0: Gino de Wijs, 2-0: Carsley Mathilda, 2-1: Timothy Aarts, 3-1: Bas de Haas, 4-1: Jordi van Meurs)

De wedstrijd tussen RKVVO en Rood Wit V eindigde na een 0-0 ruststand in een 0-2 overwinning voor Rood Wit V. In de laatste fase van de wedstrijd kregen twee spelers van RKVVO een rode kaart.
(0-1: Jim van Beek, 0-2: Giovanni van Bladel)

3D
Bij PSV/av - WODAN stond er bij rust al een 2-2 op het scorebord. Maar na rust stelde PSV/av orde op zaken en won de wedstrijd uiteindelijk met 5-3.
(0-1: Ngozi Okunde, 1-1: Mike Hovestadt , 2-1: Appie Belhaj, 2-2: Niels Reijnders, 3-2: Mike Hovestadt, 4-2: Mike Hovestadt , 4-3: Mohamed Bounaj, 5-3: Dean Kalis)

4F (ZI)
Acht verloor voor de tweede wedstrijd op rij. Thuis tegen Bergeijk werd de ploeg van Marco van den Braken getrakteerd op een 1-5 nederlaag.
(0-1: Rico de Veld, 0-2: Gijs Jansen, 0-3: Gijs Jansen, 1-3: Roy Roestenburg, 1-4: Colin Bergmans, 1-5: Jørn Willems)