Wedstrijden zaterdag. UNA onderuit. Geldrop en PSV/av winnen.

3e Divisie
UNA kreeg koploper Jong FC Volendam op bezoek. De ploeg van Jeroen van Bezouwen ging met 0-2 onderuit. Bij rust was de eindstand al bereikt door doelpunten van Nick Runderkamp en Daan Klinkenberg.  Jong FC Volendam was in de eerste helft duidelijk te sterk voor UNA. Na rust herstelde UNA zich en kreeg het een aantal mogelijkheden voor de aansluitingstreffer.

UNA blijft door deze nederlaag steken op 19 punten uit 10 gespeelde wedstrijd. De achterstand op koploper Jong FC Volendam is inmiddels  opgelopen tot zes punten .

1e klasse D
Geldrop moest op bezoek bij de nummer twee uit de competitie SV Venray. Geldrop won de ontmoeting in Limburg met 2-3 en pakt hiermee haar tweede overwinning van dit seizoen.  Geldrop heeft uit de 6 gespeelde wedstrijden 7 punten behaald en stijgt op de ranglijst.
De tweede wedstrijd op zaterdagavond in de 1e klasse D tussen Chevremont en Schaesberg eindigde in een 2-0 overwinning voor de thuisploeg.
Scoreverloop: 1-0 (Armend Shala) 1-1 (Mark Werts) 2-1 (Stijn Brinkman) 2-2 (Gideon Pieschel) 2-3 (Lars de Haas)

3e klasse D
PSV/av heeft goede zaken gedaan in de thuiswedstrijd tegen Reusel Sport.  De amateurs waren met 5-2 te sterk voor de nummer vier uit de competitie. PSV/av blijft  hierdoor op een (gedeelde?) tweede plaats staan op de ranglijst.
Scoreverloop: 1-0 (Dean Kalis) 1-1 (Ralf Lavrijssen) 2-1 (Mike Hovestadt) 3-1 (Appie Belhaj) 3-2 (Ralf Lavrijssen) 4-2 (eigen doelpunt Reusel Sport) 5-2 (Oussama Ait Lahcen)