ZSC - Waalre: 4-3

Een   wedstrijd  met heel veel kansen  van beide elftallen, maar de meeste voor een beter spelend Waalre. Aan het eind van de wedstrijd in blessuretijd wist Dirk Hoeks bij zijn afscheid van het eerste elftal met een schitterende lob de winnende treffer te maken. Ook houden Piet van Och en Jan Kwinten het na dit seizoen voor gezien. Tevens werden Piet van Och en Dirk Hoeks gehuldigd voor hun 250e wedstrijd in ZSC 1.

Waalre begon fel aan de wedstrijd met diverse goede kopkansen waarvan er een in de 14e minuut werd benut door Kees Uijthoven. In de 26e minuut een snelle uitval van ZSC. Gijs v/d Boomen gaf een perfecte voorzet aan Juul Hujbers die via onderkant lat voor de gelijkmaker zorgde. In de 29e minuut was het Gijs v/d Boomen zelf  die de ruststand op 2-1  bepaalde.

Na de rust kwam Waalre weer feller uit de kleedkamers met veel gevaar via hun uitstekende en zeer snelle buitenspelers  Dit resulteerde in een 2-3 voorsprong. Eerst kopte weer Kees Uijthoven de 2-2 binnen uit een hoekschop in de 48e minuut en Joey Gang xorgde in de 63e minuut voor de voorsprong. Na nog een boel kansen over en weer wist ZSC in de slotfase de stand een gunstige aanzicht te geven. Na goed voorbereidend werd van Dirk Hoeks kon Olav Kuijlaars in de 90e minuut de gelijkmaker binnen tikken en in blessuretijd besliste Dirk Hoeks zoals boven omschreven de wedstrijd en kan ZSC zijn borst nat maken voor de allesbeslissende wedstrijd om klassebehoud op tweede pinksterdag.