ZSC - Steensel: 0-3

Opnieuw zat ZSC aan de verkeerde kant van de Score en liet Steensel met een verdiende overwinning terug naar huis gaan.

ZSC begon vol goede moed aan deze zeer belangrijke wedstrijd want er moesten punten gehaald worden. Al in de 3e minuut kreeg Juul Huijbers een goede kopkans die echter uit de doelmond gehaald werd. Daarna was het Steensel dat voor gevaar zorgde. In de 26e minuut was het bijna raak. De inzet van Steensel kwam via de paal in handen van Jeroen terecht. Twee minuten later weer een hachelijk moment voor het ZSC doel. Eerst redde Jeroen bekwaam op een goed schot en in de rebound kon Daan Neutkens de bal uit de doelmond trappen. In de 34e minuut kreeg Steensel een vrije trap. Hieruit scoorde Marijn v/d Ven de 0—1. In de 39e minuut belandde de bal tegen de binnenkant van de paal bij ZSC en in de 44e minuut weer een vrije trap voor Steensel. De bal werd aan de volledig vrijstaande Gijs Theuws gegeven die met een lage schuiver voor de 0-2 ruststand zorgde.

Na de rust wilde ZSC wel maar tot doelrijpe kansen kwam het maar sporadisch. Ook was Steensel een stuk minder gevaarlijk zodat de wedstrijd rustig naar het einde kabbelde. Er kwamen nog twee echt gevaarlijke aanvallen. In de 80e minuut een lange bal van Steensel op Marijn v/d Ven die zijn tegenstander uitkapte en de 0-3 binnenschoot. Bijna had Henk Verhoeven de eretreffer aangetekend maar zijn schot ging via buitenkant paal achter.