ZSC - RKDSV: 1-5

Weer een nederlaag voor ZSC in een ongelijke strijd

omdat scheidsrechter Wagemans het nodig vond om ZSC zes gele kaarten aan te smeren waarvan tweemaal de tweede, dus rood, en dat in een sportieve wedstrijd.

ZSC begon goed aan de wedstrijd en toch kregen ze in twaalf minuten tijd twee doelpunten om de oren. In de 8e minuut liet Melvin Timmermans een houdbaar schot los dat tot ontreddering van ZSC toch doel trof. In de 12e minuut kreeg RKDSV drie hoekschoppen achter elkaar te nemen en bij de laatste kon Lars van Doormaal binnentikken.

In de 21e minuut een perfecte pass van Olav Kuiijlaars op Lars Heesakkers die al even fraai afrondde. Toen begon het kaartenfestival en was het voor RKDSV een koud kunstje om de buit binnen te halen. ZSC weerde zich kranig met negen man maar kon niet verhinderen dat Bram van Gestel de 1-3 maakte In de 56e minuut. Daarna was de wedstrijd helemaal gelopen en was het wachten met hoeveel verschil RKDSV zou winnen. In de 74e minuut zorgde Melvin Timmermans met zijn tweede voor 1-4 en kort voor tijd bepaalde Tijn Janssen de eindstand op 1-5.