ZSC - Nieuw Woensel: 1-4

ZSC verliest wedstrijd in de eerste helft door de tegenstander veel te veel ruimte te geven. In de 8e minuut kwam ZSC al goed weg. Na een foutieve uittrap kwam de bal vrij voor de voeten van NW maar het schot werd nog op tijd geblokt. Meteen daarna legde ZSC een prima aanval op de mat maar Olav schoot te zacht in. In de 23e minuut redde Jorg Bekkers nog schitterend maar een minuut later was het toch raak. Mitchel Kluijtmans liet een prima schuiver los laag over de grond.

In de 26e minuut schoot Olav weer te zacht in. In de 41e minuut deed Mitchell Heesbeen het beter. Uit een vrije trap schoot hij de bal onberispelijk binnen. Jan Kwinten had ZSC terug in de wedstrijd kunnen brengen maar hij schoot recht op de keeper. Op slag van rust soleerde Leroy Visser door de verdediging en zorgde voor de 0-3 ruststand.

Na de rust, met wat omzettingen in het elftal, toog ZSC ten aanval en zette NW onder druk. In de 59e minuut kreeg ZSC een indirecte vrije trap. De bal ging binnen maar de scheids had gefloten voor te vroeg inlopen. De tweede poging belandde op de onderkant van de lat door Olav. Toch kreeg Olav Kuijlaars zijn doelpunt. Een voorzet van rechts werd keurig door hem binnen geschoten. De counters van NW waren zeker gevaarlijk omdat ZSC op zoek was naar de aansluitingstreffer.

Een grote fout van invaller doelman van ZSC, die de bal recht in de voeten van Patrick Rogier schoot die geen moeite had de 1-4 te scoren.

Beide teams waren nog dichtbij een doelpunt door de bal op de lat te deponeren, NW met een lob en ZSC uit een vrije trap van Stef..