Woenselse Boys - ZSC: 2-1

De 1ste helft was Woenselse Boys heer en meester op het veld mede door de harde wind. De 1ste kans werd nog gemist door spits Woensdregt, maar een verkeerd verwerkte bal van de keeper werd met een bekeken schot goed binnengeschoten door R. Verbeek. Verder was de 1ste helft met name druk naar voren door de Woenselse Boys maar grote kansen bleven uit.

De 2de helft een ander verhaal, dit keer was het ZSC wat gebruikt maakte van de harde wind. Een handsbal binnen de 16-meter werd door de scheidsrechter beoordeeld als zijne bewust en dus een penalty. Deze werd echter goed gekeerd door de keeper Koudijs. Uit de daarop volgende corner was het alsnog raak, een eigen doelpunt door R. Verbeek.

Daarna was het Woenselse Boys die weer de aanval zocht en werd beloond door een keepers fout die een hoge bal verkeerd beoordeelde waardoor Van Loenen de bal eenvoudig binnenliep.

De laatste minuten speelde ZSC alles of niets maar door een goede redding van doelman Koudijs werd de 2-1 veilig gesteld.