Woenselse Boys - Bergeijk: 4-0 (I)

Woenselse Boys - Bergeijk (verslag Bergeijk)
De wedstrijd, die destijds vanwege de stormachtige wind na 10 minuten werd gestaakt werd afgelopen zondag uitgespeeld. Bergeijk werd binnen een half uur van het veld gespeeld mede vanwege verdedigingsfouten maar ook dankzij de handige spitsen van Woenselse Boys. De ruststand was tevens de eindstand.

Al in de 1e minuut werd na een misverstand tussen keeper Daan Bauhaus en voorstopper Jop van Veldhoven de 1-0 al ingetikt. Jay Jay en Toprak de handige spitsen van de thuisclub kregen volop de ruimte en maakte daarvan gebruik. In de 15e minuut was 2-0 al een feit, 10 minuten later was het al 3-0 en in de 30e minuut kwam al 4-0 op het scorebord. Een  weliswaar verzwakt Bergeijk stond erbij en keek er naar !

Na rust een licht herstel en met name de verdediging gaf nu niet veel meer af. Aanvallend konden enkele kleine mogelijkheden genoteerd worden maar er veranderde niets meer aan de stand.

Volgende week speelt Bergeijk thuis tegen Vessem. Bergeijk kan nog een periodetitel winnen maar men zal anders voor de dag moeten komen dan afgelopen zondag.

Opstelling Bergeijk: Daan Bauhaus, Stijn Cuypers, Jop van Veldhoven , Ruud Willems, Rik Daams,  jop Lavrijsen, Lars Luijten, Roy Veraa. Gijs Jansen, Tom Snellens, John Vosters Invallers Robin Vinck, Huib Gijsbers, Cees Moeskops..