logoclaesensvanderijtuitg(01).jpg
bannerbandenservice8(uitghometop1).png
Banneruitgelichthoeveland1.jpg
logobasemanstophome.jpg
van-t-hooftuitg..jpg
spittersuitg.1.jpg
Image layer Slide thumbnail

Competitieprogramma 1e t/m 5e klasse bekend. Volledig programma online

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Wedstrijdschema poulefase Districtsbeker 1e t/m 5e klasse

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Transferlijst seizoen 2019-2020

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Jouw vereniging ook in Adidas of Nike?

LEES MEER

W&E van Kasteren
Accres uitzendbureau
Ad Borrenbergs
Blatter Legal
MCB Direct
Hypotheekvisie
sanidump
W&E van Kasteren
Accres uitzendbureau
Lamers Van de Wijdeven
van'thooftvanrosmalen
Borrenbergs
spitters.jpg
bannerbandenservice8(home).png
bannermaasmakelaars.jpg
logomcbdirect1.jpg
Ad Borrenbergs
vdl.jpg
Blatter Legal
bannersanidump.png
basemans.jpg
hypotheekvisie.jpg
claessensvdrijt.jpg
sporthalhoeveland.jpg

21 april 2019 | 3e klasse D

Wilhelmina Boys - PSV/av: 5-0


Deel dit bericht:


Wilhelmina Boys declasseert P.S.V./AV op sportpark Naastenbest 

Het vaandelelftal van v.v. Wilhelmina Boys heeft zichzelf in haar thuiswedstrijd tegen kampioenskandidaat P.S.V./AV een hele goede dienst bewezen. Na een gelijk opgaande eerste helft, waarin de tricolores een gelukkige 1-0 voorsprong op het scorebord konden brengen, werd er in het tweede bedrijf niet veel heel gelaten van de Eindhovense tegenstander. Naar maar liefst 5-0 wisten de bestenaren de voorsprong uit te bouwen en daar kwamen de tegenstanders nog goed mee weg.

In de startopstelling van Wilhelmina Boys was, na een afwezigheid van een week, weer een plek ingeruimd voor Bart de Bruijn die in de verdediging de plaats weer overnam van jeugdspeler Huib Bergkamp. Zijn leeftijdgenoot Robbie Baeten moest zijn basisplaats afstaan aan Cas Kuipers en nam samen met Leandro Rodrigues en daarnaast Bas Postuma en Finn van de Vorstenbosch, ook beide nog jeugdspelers, plaats op de reservebank.

In een heerlijk lentezonnetje ging de wedstrijd op paaszaterdag van start en na wat aftasten van beide zijden waren het de Eindhovenaren die langzaam het initiatief naar zich toetrokken, van gevaarlijke situaties voor beide doelen was echter geen sprake. Na iets meer dan een kwartier spelen werd Wilhelmina Boys in het zadel geholpen door de doelman van de tegenstander. Die kon een van richting veranderd vrije schop van Michael Koning niet vasthouden en Bas van der Heijden was er als de kippen bij om van dat buitenkansje te profiteren.

Ondanks dat doelpunt veranderde het spelbeeld niet veel, de strijd speelde zich vooral af op de speelhelft van de tricolores, maar dat hield niet direct in dat doelman Rick Saes echt in actie moest komen. Beide teams leken op een 1-0 ruststand af te stevenen en dat bleek ook het geval te zijn toen de enige echte kans voor P.S.V./AV in de blessuretijd van de eerste helft, een gevaarlijke kopbal uit een hoekschop, de bovenkant van de lat raakte, en dus over het doel verdween.

Het spelbeeld in de tweede helft was volledig omgekeerd, de aanvallende intenties van Wilhelmina Boys werden omgezet in een veldoverwicht en als gevolg daarvan speelde het spelletje zich voornamelijk af op de speelhelft van de tegenstander. En de bestenaren kregen al snel loon na werken toen Lars Kuys uit een prima voorzet zijn hoofd goed tegen de bal kreeg en die het doelnet zag doen bollen. En even later konden de bestenaren weer juichen toen invaller Robbie Baeten na een prachtige combinatie de bal op een presenteerblaadje kreeg van Michael de Koning en bij zijn eerste balcontact direct doeltreffend was.

Een domper kort na die 3-0 voorsprong was dat Lars Kuys, de aanvoerder van de tricolores, vanwege een blessure, moest worden gewisseld. Zijn vervanger, Leandro Rodrigues, deed die teleurstelling echter snel vergeten, want met een formidabel schot wist hij al vrij snel na zijn entree te scoren en uit een voorzet van Robbie Baeten was het wederom Leandro die de keeper van de tegenstander wist te verschalken, de 5-0 eindstand op het scorebord brengend.

Een ongekende uitslag voor het vaandelteam van Wilhelmina Boys in dit voetbalseizoen, de drie wedstrijdpunten die dat oplevert, brengen de bestenaren weer boven de gevarenzone. Het elftal van hoofdtrainer Toon van der Loo neemt met nog vijf wedstrijden voor de boeg de tiende plaats in, maar zal nog vol aan de bak moeten. Op paasmaandag spelen de overige verenigingen uit de derde klasse-D nog hun wedstrijden wat weer wisselingen in de stand teweeg kan brengen, de tricolores spelen op zondag 28 april de volgende wedstrijd op bezoek bij Tivoli in Eindhoven. 

Opstelling Wilhelmina Boys: Rick Saes, Koen Leijtens, Bart de Bruijn, Lars Kuys (Leandro Rodrigues), Luc Verwold, Bas van der Heijden, Mike Smit, Walid Maruan, Cas Kuipers (Robbie Baeten), Michael Koning, Yoran Bouwmans (Bas Postuma)

 


©2019 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Reageren?

 Geef uw mening 

Voor de wijze waarop wij omgaan met uw persoonsgegevens, zie onze Privacy Statement.


This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)
Of reageer via Facebook
Eerdere reacties


W&E van Kasteren
Accres uitzendbureau
Blatter Legal
Ad Borrenbergs
Sportshowroom
bannervdl.jpg
logomcbdirect1.jpg
logoborrenbergs)nw)1.png
bannerhypotheekvisie.jpg
bannerbandenservice8(home).png
bannerspitters.jpg
Lamers Van de Wijdeven
bannerbasemans.jpg
claessensvdrijt.jpg
bannererbeekeukens(170).jpg
bannermaasmakelaars.jpg
bannersporthalhoeveland.jpg
bannerde-bengel.png
bannerstadpaviljoen(art).png
Van Mossel
bannersanidump(home).png
bannervan-t-hooft(home)nieuw.png