logoclaesensvanderijtuitg(01).jpg
bannerbandenservice8(uitghometop1).png
Banneruitgelichthoeveland1.jpg
logobasemanstophome.jpg
van-t-hooftuitg..jpg
spittersuitg.1.jpg
Image layer Slide thumbnail

Overzicht Poule-indelingen Districtsbeker 1e t/m 5e klasse

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Transferlijst seizoen 2019-2020

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Jouw vereniging ook in Adidas of Nike?

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Competitie-indelingen seizoen 2019-2020

LEES MEER

W&E van Kasteren
Accres uitzendbureau
Ad Borrenbergs
Blatter Legal
MCB Direct
Hypotheekvisie
sanidump
W&E van Kasteren
Accres uitzendbureau
Lamers Van de Wijdeven
van'thooftvanrosmalen
Borrenbergs
spitters.jpg
bannerbandenservice8(home).png
bannermaasmakelaars.jpg
logomcbdirect1.jpg
Ad Borrenbergs
vdl.jpg
Blatter Legal
bannersanidump.png
basemans.jpg
hypotheekvisie.jpg
claessensvdrijt.jpg
sporthalhoeveland.jpg

24 februari 2019 | 3e klasse D

Wilhelmina Boys - Dommelen: 2-3 (I)


Deel dit bericht:


Wilhelmina Boys brengt zichzelf in een lastiger parket na het verlies tegen Dommelen 

Voor de tweede keer in dit voetbalseizoen heeft rode lantaarndrager Dommelen het vaandelteam van Wilhelmina Boys met lege handen achtergalaten. In november moesten de tricolores op bezoek bij de tegenstander een 2-1 nederlaag incasseren en in de thuiswedstrijd stond Dommelen met 3-2 aan de goede kant van de score en brengen ze daarmee de spanning in de onderste regionen van de derde klasse-D weer volledig terug.

Voor het belangrijke treffen tegen Dommelen kan hoofdtrainer Toon van der Loo weer een beroep doen op Lars Kuys (terug va een schorsing) en Mike Smit, die de vorige wedstrijd ontbrak vanwege werkverplichtingen. Zij namen de plaatsen in van jeugdspeler Huib Bergkamp en jongeling Luc Verwold. Die laatste nam een plaats op de reservebank in naast Leandro Rodrigues die ook weer beschikbaar was.

De kaarten waren vooraf heel duidelijk, als de hoofdmacht van Wilhelmina Boys de overwinning zou weten te pakken, dan werd de afstand naar de plaatsen die aan het einde van de competitie degradatie of nacompetitie voor lijfsbehoud betekenen, groter en zou men met een iets geruster gevoel de competitie kunnen vervolgen, een nederlaag zou het dichten bij elkaar brengen van de onderste plaatsen op de ranglijst tot gevolg hebben.

Het belang van de wedstrijd was voor beide opponenten dan ook groot en kwam het spel in de eerste helft zeker niet ten goede. Het eerste bedrijf kenmerkte zich niet door uitgespeelde aanvallen en veel gevaar voor de beide doelen was er ook niet te ervaren. De spanning was voelbaar en kwam de amusementswaarde niet ten goede, de beide ploegen bevochten elkaar voornamelijk op het middenveld en waren beide tevreden dat met de brilstand (0-0) de thee opgezocht kon worden.

Het tweede bedrijf was van een heel ander kaliber, zeker als het ging om kansen voor de beide doelen. Kort na de pauze wist Walid Maruan, net als een week eerder, de keeper van de tegenstander te verschalken, een 1-0 voorsprong voor de tricolores op het scorebord brengend. Van de weelde van de voorsprong konden de bestenaren echter maar kort genieten, want even later was het Dommelen dat de stand weer in evenwicht bracht.

Dat evenwicht was daarna even verdwenen bij het elftal van Wilhelmina Boys en daar wist de tegenstander optimaal van de profiteren, want binnen no-time was de eerdere achterstand omgebogen in een voorsprong van 2-1. Daarna rechtte de bestse formatie haar rug en ging men verwoed op zoek naar een treffer om zodoende het resultaat nog in een positieve richting te bewegen.

Kort voor tijd kreeg men loon naar werken, het was Bas van der Heijden die tekende voor de late gelijkmaker. Maar daarmee was de wedstrijd voor de tricolores helaas nog niet gespeeld. Even leek het erop dat de beide ploegen zich tevreden moesten gaan stellen met een puntendeling maar in blessuretijd ging de overwinning toch nog naar Dommelen, de 3-2 eindstand brengt de thuisploeg verder in de gevarenzone.

Opstelling Wilhelmina Boys: Rick Saes, Koen Leijtens (Leandro Rodrigues), Bart de Bruijn, Lars Kuys, Bas van der Heijden, Mike Smit, Walid Maruan, Robbie Baeten, Michael Koning, Cas Kuipers en Rico Klokgieters


©2019 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Reageren?

 Geef uw mening 

Voor de wijze waarop wij omgaan met uw persoonsgegevens, zie onze Privacy Statement.


This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)
Of reageer via Facebook
Eerdere reacties


W&E van Kasteren
Accres uitzendbureau
Blatter Legal
Ad Borrenbergs
Sportshowroom
bannervdl.jpg
logomcbdirect1.jpg
logoborrenbergs)nw)1.png
bannerhypotheekvisie.jpg
bannerbandenservice8(home).png
bannerspitters.jpg
Lamers Van de Wijdeven
bannerbasemans.jpg
claessensvdrijt.jpg
bannererbeekeukens(170).jpg
bannermaasmakelaars.jpg
bannersporthalhoeveland.jpg
bannerde-bengel.png
bannerstadpaviljoen(art).png
Van Mossel
bannersanidump(home).png
bannervan-t-hooft(home)nieuw.png