logoclaesensvanderijtuitg(01).jpg
bannerbandenservice8(uitghometop1).png
Banneruitgelichthoeveland1.jpg
logobasemanstophome.jpg
van-t-hooftuitg..jpg
spittersuitg.1.jpg
Image layer Slide thumbnail

Transfernieuws. Patrick Kraker blijft en Efekan Aydin terug bij Gestel

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Jouw vereniging ook in Adidas of Nike?

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Competitie-indelingen seizoen 2019-2020

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Adverteerder uitgelicht: Sanidump zoekt ervaren verkoopadviseurs

LEES MEER

W&E van Kasteren
Accres uitzendbureau
Ad Borrenbergs
Blatter Legal
MCB Direct
Hypotheekvisie
sanidump
W&E van Kasteren
Accres uitzendbureau
Lamers Van de Wijdeven
van'thooftvanrosmalen
Borrenbergs
spitters.jpg
bannerbandenservice8(home).png
bannermaasmakelaars.jpg
logomcbdirect1.jpg
Ad Borrenbergs
vdl.jpg
Blatter Legal
bannersanidump.png
basemans.jpg
hypotheekvisie.jpg
claessensvdrijt.jpg
sporthalhoeveland.jpg

7 april 2019 | 2e klasse F

Wilhelmina '08 - Beerse Boys: 2-1


Deel dit bericht:


Beerse Boys weet niet te imponeren in Weert

Een onsamenhangend spelend Beerse Boys heeft in Weert een terechte nederlaag geleden tegen Wilhelmina’08. Net als vorige week op de Klep (0-1) gingen de Limburgers na een matige wedstrijd met de drie punten aan de haal. De beste kansen in de eerste helft waren voor Beerse Boys, maar Pepijn van Spreuwel en Jannes Mulders schoten naast. Wilhelmina kwam op slag van rust via Younes Didbih wel op voorsprong na een inschattingsfout van doelman Rob Wilborts. Halverwege de tweede helft bracht Daan Mulders Beerse Boys langszij, maar amper 5 minuten later stond Wilhelmina met een gemikt schot van Edwin Vaas weer op voorsprong na slecht Beers’ verdedigingswerk. In het slot van de wedstrijd, met 9 minuten extra speeltijd, lukte het Beerse Boys niet om de gelijkmaker te forceren en ontsnapte het aan een grote nederlaag doordat Wilhelmina zeker 3 100% kansen miste om de wedstrijd definitief te beslissen.

Het veld van Wilhelmina’08 is een drama, maar dat neemt niet weg dat beide ploegen in staat moeten worden geacht om een betere wedstrijd te spelen dan ze vanmiddag deden. De eerste kans was in de 14e minuut voor Wilhelmina, maar de bal ging nog hoog over. Aan de andere kant kreeg Pepijn van Spreuwel in de 21e minuut een goede kans, maar hij schoot voorlangs. Vervolgens viel Koen Verhagen met een hamstringblessure uit – Dennis Schapendonk kwam voor hem in het veld – en kreeg Daan Mulders in de 37e minuut een schietkans na paniekerig uitverdedigen door de thuisploeg; doelman Sven Swakhoven redde ten koste van een hoekschop. De beste kans deed zich in de 45e minuut voor. Linksachter Pim Vingerhoets brak door en leverde een voorzet af die bij de tweede paal Jannes Mulders bereikte. Diens matige inzet ging naast. Binnen de minuut viel aan de andere zijde het openingsdoelpunt wel. Bij een aanval van Wilhelmina’08 door het midden zag Younes Didbih doelman Rob Wilborts niet goed opgesteld staan in zijn doel en schoot van zo’n 20 meter eenvoudig raak: 1-0.

In de tweede helft ging Beerse Boys op zoek naar de gelijkmaker en creëerde een overwicht. Al snel raakte Jannes Mulders geblesseerd aan zijn enkel en moest in de 59e minuut vervangen worden door Bart den Otter. Halverwege de tweede helft was Beerse Boys twee keer dicht bij een doelpunt: bij een hoekschop en bij een schot (voorlangs) van Ruud Willems. De gelijkmaker viel in de 70e minuut, dank zij goed doorgaan van Daan Mulders. Hij kwam zo vrij voor doel te staan en schoot onhoudbaar binnen: 1-1. Lang konden de Boys van deze opsteker niet profiteren. Door enkele fouten in de verdediging kreeg Edwin Vaas in de 74e minuut de mogelijkheid op doel te schieten en hij vond in de verre hoek het net: 2-1. Een minuut later keerde doelman Rob Wilborts een hard schot en in de 77e minuut had een van de spelers van Wilhelmina de uitgelezen kans om vrij voor het Beerse doel de 3-1 binnen te tikken, maar hij tikte naast. Beerse Boys zette alles op de aanval en zag de thuisploeg nog zeker 3 keer niet profiteren van de geboden ruimte; het dichtst bij was men met een bal op de paal. Een vrije trap van Pim Vingerhoets ging nog rakelings over, maar tot uitgespeelde kansen kwam Beerse Boys niet meer. Door tijdrekken van Wilhelmina ’08 kwamen er nog 9 minuten extra tijd bij, maar meer dan enkele gele kaarten voor spelers van Wilhelmina die de scheidsrechter er op wezen dat hij af moest fluiten leverden die niet op.

Opstelling Beerse Boys: Rob Wilborts; Stijn van Heerbeek, Ruud Willems, Nick van Rooy, Pim Vingerhoets; Joop Willems, Rob van Bijsterveldt, Koen Verhagen (33. Dennis Schapendonk); Daan Mulders, Jannes Mulders (59. Bart den Otter), Pepijn van Spreuwel.

 


©2019 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Reageren?

 Geef uw mening 

Voor de wijze waarop wij omgaan met uw persoonsgegevens, zie onze Privacy Statement.


This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)
Of reageer via Facebook
Eerdere reacties


W&E van Kasteren
Accres uitzendbureau
Blatter Legal
Ad Borrenbergs
Sportshowroom
bannervdl.jpg
logomcbdirect1.jpg
logoborrenbergs)nw)1.png
bannerhypotheekvisie.jpg
bannerbandenservice8(home).png
bannerspitters.jpg
Lamers Van de Wijdeven
bannerbasemans.jpg
claessensvdrijt.jpg
bannererbeekeukens(170).jpg
bannermaasmakelaars.jpg
bannersporthalhoeveland.jpg
bannerde-bengel.png
bannerstadpaviljoen(art).png
Van Mossel
bannersanidump(home).png
bannervan-t-hooft(home)nieuw.png