logoclaesensvanderijtuitg(01).jpg
bannerbandenservice8(uitghometop1).png
Banneruitgelichthoeveland1.jpg
logobasemanstophome.jpg
van-t-hooftuitg..jpg
spittersuitg.1.jpg
Image layer Slide thumbnail

Selectie SV Tivoli begroet tien nieuwe spelers

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Competitieprogramma 1e t/m 5e klasse bekend. Volledig programma online

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Wedstrijdschema poulefase Districtsbeker 1e t/m 5e klasse

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Jouw vereniging ook in Adidas of Nike?

LEES MEER

W&E van Kasteren
Accres uitzendbureau
Ad Borrenbergs
Blatter Legal
MCB Direct
Hypotheekvisie
sanidump
W&E van Kasteren
Accres uitzendbureau
Lamers Van de Wijdeven
van'thooftvanrosmalen
Borrenbergs
spitters.jpg
bannerbandenservice8(home).png
bannermaasmakelaars.jpg
logomcbdirect1.jpg
Ad Borrenbergs
vdl.jpg
Blatter Legal
bannersanidump.png
basemans.jpg
hypotheekvisie.jpg
claessensvdrijt.jpg
sporthalhoeveland.jpg

7 februari 2018 | - Trainer in het nieuws 

Waldo vd Besselaar nog lang niet klaar bij Vessem


Deel dit bericht:


Hieronder een interview met de trainer van VV Vessem Waldo van den Besselaar.

 

Vessem draait dit seizoen aardig mee in de competitie. Voor de winterstop stond de teller op 19 punten uit 11 wedstrijden, maar de twee gespeelde wedstrijden na de winterstop gingen beide verloren. Thuis tegen Hoogeloon ging Vessem met 0-1 onderuit en afgelopen zondag uit bij titelkandidaat Tivoli werd eveneens nipt verloren (3-2). Deze twee wedstrijden hadden voor de groenwitten ook anders uit kunnen pakken. Tegen Hoogeloon was Vessem de betere ploeg en tegen koploper Tivoli liet de jonge formatie zien (waarin de pas 16-jarige Jaap van Diessen zijn debuut maakte in de basis) dat het voetballend mee kan 

Na deze twee 'ongelukkige' nederlagen doet de ploeg van Waldo van den Besselaar nog steeds mee om de bovenste plaatsen in de Vierde klasse F en dat is iets wat de coach voor het begin van dit seizoen wel had verwacht. "Dit jaar zijn we in vergelijking met vorig seizoen completer geworden. We zijn stabieler geworden en daardoor verwachtte ik wel meer van het team. Vorig jaar lieten we al zien in bepaalde wedstrijden dat we goed konden voetballen maar in de competitie lieten we dan toch te vaak het kaas van ons brood eten. Tactisch waren we ongeduldig en in de wedstrijden maakten we keuzes die niet helemaal klopten. Nu zijn we daarin een stuk verder."

Vorig jaar werden er in januari en in de zomer een aantal jongens door Van den Besselaar vanuit de jeugd overgeheveld naar de selectie. Iets wat de club bepaald geen heeft windeieren gelegd. "Wij willen graag opbouwen en daardoor het spel verleggen. De jongens die erbij zijn gekomen hebben er mede voor gezorgd dat dit beter gaat. Het heeft de groep sterker gemaakt in de breedte." Voor het seizoen sprak Van den Besselaar met zijn selectie over waar zij heen wilden als elftal. "Samen hebben we besproken dat we voor de bovenste plaatsen willen gaan dit jaar. Maar daar is dan wel een stukje volwassenheid in nodig van onze groep om dat voor elkaar te krijgen. Over de trainingsarbeid heb ik niets te klagen, maar het gaat meer om zaken als hoe we de wedstrijd lezen. En daarin hebben we dit seizoen stappen gemaakt en dat komt er nu uit."

Contract verlengd
In december kwam het bericht al naar buiten dat Van den Besselaar er een derde seizoen aan gaan vastplakken in Vessem. En daar waren de partijen het al snel over eens. "De jongens hebben zelf aangegeven dat het vanuit hun standpunt positief is en dat was vanuit mijn beleving hetzelfde. Ik zie bij Vessem nog genoeg mogelijkheden om door te groeien. We hebben een vrij jonge groep en op alle posities loopt wel kwaliteit rond waar Vessem nog veel plezier van kan hebben. De club gaf aan dat zij graag met mij verder wilde en dat was voor mij het signaal dat het hier nog niet is afgelopen." De kans is aanwezig dat Van den Besselaar ook in het seizoen daarop nog bij Vessem zit. "Ik zit hier goed en heb echt heel goed naar mijn zin. Het is een mooie club en we maken echt mooie stappen vooruit. Dus wie weet plakken we er nog wel een vierde jaar aan vast."

Waar het verhaal voor de mannen van Van den Besselaar dit seizoen gaat eindigen is natuurlijk maar de vraag. De verhoudingen in de top van de Vierde klasse F zijn nog niet enorm uitgesproken. "Het ligt ontzettend dichtbij elkaar nog op dit moment. Iedereen kan in deze klasse van elkaar winnen. Daarom is het belangrijk dat we iedere wedstrijd ons best doen om zoveel mogelijk punten over de streep te trekken." Het voornaamste doel voor Van den Besselaar dit seizoen is om zijn ploeg zo stabiel mogelijk te houden en bij de bovenste zes ploegen te laten eindigen. "Dat is waar we voor gaan. Als er een kans zich voordoet om mee te voetballen voor promotie zullen we die natuurlijk niet laten gaan. Maar het stabieler worden is het belangrijkste want op die manier kan Vessem op de langere termijn een stabiele vierdeklasser worden."


©2019 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Reageren?

 Geef uw mening 

Voor de wijze waarop wij omgaan met uw persoonsgegevens, zie onze Privacy Statement.


This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)
Of reageer via Facebook
Eerdere reacties

07 februari 2018 om 21:04

ha10 zegt:

Een top trainer met veel voetbalinzicht en zeer sociaal . Helaas ken ik de club niet intern maar als tegenstander altijd een zeer fijne tegenstander geweest. Dus ik snap goed dat waldo op zijn plaats zit . Veel succes samen de komende tijd gr hakim10


07 februari 2018 om 10:04

Jeroen Vermaas zegt:

Waldo en Vessem lijkt me een verstandig huwelijk, beide van harte en hopelijk nog een lange samenwerking. Succes de komende tijd.


Overige Trainers in het nieuws

Nieuwsarchief Trainer in het nieuws

Waldo vd Besselaar nog lang niet klaar bij Vessem
(Door Gerard Verhagen)
W&E van Kasteren
Accres uitzendbureau
Blatter Legal
Ad Borrenbergs
Sportshowroom
bannervdl.jpg
logomcbdirect1.jpg
logoborrenbergs)nw)1.png
bannerhypotheekvisie.jpg
bannerbandenservice8(home).png
bannerspitters.jpg
Lamers Van de Wijdeven
bannerbasemans.jpg
claessensvdrijt.jpg
bannererbeekeukens(170).jpg
bannermaasmakelaars.jpg
bannersporthalhoeveland.jpg
bannerde-bengel.png
bannerstadpaviljoen(art).png
Van Mossel
bannersanidump(home).png
bannervan-t-hooft(home)nieuw.png