Waalre - Hoogeloon: 1-1

Waalre deelt de punten met de koploper (verslag Waalre)
Aan de series van beide ploegen met onafgebroken overwinningen kwam in Waalre een einde. In een wedstrijd die meer gekenmerkt werd door strijd dan door goed voetbal moest de ploegen zich tevreden stellen met een punt; 1-1

Het was de koploper die vanaf het begin het initiatief greep. Al in de eerste vijf minuten kregen de gasten al twee goede kansen via Hans van der Heijden. Eerst schoot hij voorlangs en hierna zag hij Waalre doelman Lars Bouwmans als overwinnaar in een één tegen één situatie verschijnen. Na deze openingsfase werd het een meer gelijkwaardige wedstrijd waarbij Hoogeloon via Sjoerd de Laat de meeste dreiging liet zien. Waalre kreeg haar eerste kans een minuut of tien voor de rust toen René Hooijmans strandde op doelman Thijs Bakker. Enkele minuten later, in de 41e min, was het toch verrassend raak voor Waalre, Cees Uijthoven zette voor waarna René Hooijmans de bal verlengde en Ivar Brans het beslissende tikje gaf 1-0, tevens de ruststand.

Na rust zette Hoogeloon meteen Waalre onder druk. In de 51e minuut zorgde dit voor een foutje waarna Sjoerd de Laat kon voorzetten en Niels Luyten hard binnenschoot 1-1. Waalre moest nu alle zeilen bijzetten om niet nog een tegentreffer te incasseren maar na verloop van de tweede helft ging dit makkelijker toen ook Hoogeloon een tandje terug schakelde. Waalre kon het in deze fase de  Hoogeloon defensie ook niet echt moeilijk maken waardoor de kansen in de tweede helft zeer schaars waren. In de slotfase beruste beide ploegen in een puntendeling waarbij Hoogeloon nog de meest aanvallende intenties had.

Hoogeloon speelt gelijk tegen Waalre (verslag Hoogeloon)
Tegenstander was Waalre dat vijf wedstrijden achter elkaar wist te winnen, dus Hoogeloon was gewaarschuwd. Lange tijd hielden beide ploegen elkaar in evenwicht en dit kwam ook omdat Hoogeloon geweldige kansen niet wist te benutten. Waalre kwam zelfs op slag van rust op een 1-0 voorsprong. Na rust wist Hoogeloon dit wel te repareren, maar moest zich neerleggen bij een gelijkspel.

Al in de eerste minuut wist de doelman van Waalre een vlammend schot van Hans v/d Heijden te keren. In de tiende minuut stuurde Niels Luyten met een bekeken pass Hans v/d Heijden weg, die alleen op doelman Bouwmans af kon, maar oog in oog tegen laatstgenoemde op schoot. Een schot van Sjoerd de Laat ging even later maar net over. In de 20ste minuut ging weer een schot van De Laat over. Een schot van Hans v/d Heijden werd nog net op tijd geblokt. Uit de daaropvolgende hoekschop schoot laatstgenoemde naast. Na al eerder een kans te hebben gehad, kwam de thuisclub op slag van rust op voorsprong door Ivar Brans.

In de tweede helft ging Hoogeloon op zoek naar de gelijkmaker en in de 52ste minuut was het zover. Tom de Laat, herhaaldelijk sterk mee opkomend, bediende Niels Luyten die goed aannam en met een leep balletje de doelman kansloos liet. Even later een snelle aanval over veel schijven, waarna Sam de Laat fraai afrondde. De treffer werd echter afgekeurd wegens vermeend buitenspel. Na goed combinatiespel mocht Tom Michielse aanleggen, maar via een been ging de bal net naast. In de 80ste minuut schoot deze zelfde speler net naast. De thuisclub had zeker in deze tweede helft niet veel meer in te brengen. Niels Luyten en Sjoerd de Laat waren allebei nog dichtbij de winnende treffer, maar het bleef 1-1.