Waalre - HMVV: 4-0 (I)

Probleemloze zege van Waalre

Na de deceptie vorige week in de wedstrijd tegen Woenselse Boys heeft Waalre zich goed hersteld. Tegen HMVV dat geen moment de illusie wekte in een goed resultaat te geloven liep Waalre eenvoudig uit naar een 4-0 zege.

Waalre dat startte zonder bepalende spelers als Johan van den Reek, Bart Cox en Kees Uijthoven nam vanaf het begin het initiatief. Met soepel combinatievoetbal werd HMVV onder druk gezet en dat leverde na 9 minuten al een treffer op toen Joey Gang een voorzet van Ivar Brans van dichtbij intikte, 1-0.  Ook hierna bleef Waalre het spel dicteren en na 17 minuten was het René Hooijmans die fraai de 2-0 aantekende. Diezelfde René Hooijmans trof na ongeveer een half uur spelen de lat waarna Waalre op slag van rust toch op 3-0 kwam toen Sjef van de Biggelaar goed werk van Ivar Brans afrondde, 3-0.

Na rust creëerde Waalre kans op kans tegen een HMVV dat het hoofd in de schoot had gelegd. Slecht éénmaal leidde dit nog tot een doelpunt.  In de 53e minuut krulde Sjef van de Biggelaar de bal vanaf 20 meter voorbij doelman Eric Voets. In het restant van de wedstrijd had Waalre dat maar liefst drie spelers van 16 jaar ingezet konden worden. De kansen bleven komen echter een monster uitslag bleef HMVV bespaard.