Vessem - Woenselse Boys: 5-4

Het waren perfecte weersomstandigheden voor de eerste wedstrijd na de winterstop. Of het gemis van de drie gebroeders van Diessen van invloed zou zijn op het resultaat van Vessem, zou in de loop van de wedstrijd blijken.

Het was Vessem die in de eerste en tweede minuut gevaarlijk uit de startblokken kwam. De twee kansen van Jaap van Diessen troffen echter geen doel. De eerste kans werd oog in oog met de keeper tot hoekschop verwerkt, de tweede kopte hij op de paal. Het was Rob Verbeek  die uit de eerste kans voor Woenselse boys scoorde.  De 0 - 2 kwam al in de 14e minuut.  Nummer 10 Jay Jay Gramser van Woenselse Boys mocht de bal op 20 meter vrij aannemen en schieten op het doel. De bal zeilde in de bovenhoek.    De 0 - 3 was bijna een feit toen Woensdrecht de bal kreeg uit een afgeslagen schot op doel. Hij schoot echter hoog over. Voor Vessem was wederom Jaap van Diessen gevaarlijk. Zijn schot werd door de doelman half verwerkt en de bal rolde richting doel. De doellijn technologie, in dit geval de grensrechter van Woenselse Boys beoordeelde dat de bal niet geheel de doellijn was gepasseerd.  3 - 3  Was in deze fase een betere weergave van de verhouding op het veld geweest, want ook het schot van Thomas Maas ging niet in het doel maar op de lat.  Woenselse Boys was wel trefzeker en maakte wederom Rob Verbeek in de 34e minuut via de rechterkant de 0 - 3.  2 Minuten later was het 1 - 3. Goed doorzetten van Jarno Olislagers aan de rechterzijde bracht de bal via Jaap van Diessen voor de voeten van Jop de Laat. Hij schoot geplaatst in de rechterbovenhoek.

De corner in de 38e minuut resulteerde via de lat en tegenstander weer in een hoekschop. Goed werk van Jop de Laat op het middenveld bracht Jarno Olislagers in stelling. Hij schoot voor, maar Merijn van Ham schoot de bal met de knie over het doel.  En zoals het hele verloop van de eerste helft was Woensel wel trefzeker. Goed opkomen van links was het nummer 16 Geert Vermeulen die met rechts de bal boven de keeper in het doel schoot. Ruststand 1 - 4.

In de tweede helft kwam Vessem beter uit de startblokken. De eerste kans uit een hoekschop werd vakkundig ingekopt door Jop de laat. 2 - 4.  De 3 - 4 volgende 10 minuten later.  Huubke van Nuenen stoof van achteren naar voren via de linkerkant. Zijn voorzet kwam via de tegenstander bij de keeper, die de bal terug stompte in het veld. De attente Jaap van Diessen schoot de bal daarop in het doel.  De 4 - 4 diende zich 3 minuten later aan.  Roel Sterken kwam ditmaal vanaf de linkerkant. Hij schoot met links voor, Jaap van Diessen legde de bal op Marijn van Ham en die schoot de bal laag in de rechterbenedenhoek. Het was diezelfde Marijn van Ham die de bal wist te bemachtigen en alleen op de doelman afging. Hij schoot de eindstand van 5-4 binnen. De winnaars hebben altijd gelijk en ze concludeerden dat de 3 broers Van Diessen gerust nog een weekje op wintersport kunnen.