Vessem - HMVV: 0-0

Op deze laatste competitie dag, begon Vessem met verzorgt voetbal van achteruit. Toch resulteerde het 80% balbezit, tegenover een achteroverleunend Hooge Mierde, pas in de 12e minuut in een eerste kans. Bram Dekkers schoot de bal over de grond naast het doel.  2 Minuten later was Louis van Diessen dicht bij een doelpunt. Hij passeerde in de 16e minuut de rechtsback en zijn stiftbal was net iets te doorzichtig voor keeper Voets.  Na een mooie diepte pass van Thomas Maas op Louis van Diessen, schoot laatstgenoemde een volley met de linkervoet net voorlangs het doel.  Het bleef een richting‘s verkeer. De mislukte voorzet van Frans van Diessen scheerde de lat. Ook de goed opgezette aanval door Louis van Diessen op rechts naar broer Frans, die de voorzet gaf op neef Jaap, ging niet in het doel. Evenals de volley op 5 meter van wederom Jaap. Ruststand 0-0.

De tweede helft begon zoals de eerste geëindigd was. Een drukkend Vessem en verdedigend HMVV.  Na een afgeslagen vrije trap kwam de bal net buiten de 16 meterlijn voor de voet van Frans van Diessen. Zijn wreefschot werd keurig gehouden door keeper Voets, evenals het het schot 10 minuten later. Ook het afstandsschot van Louis van Diessen ging via een verdediger van de gasten net naast.  De wedstrijd ging als een nachtkaars uit  eindstand 0 - 0.