logoclaesensvanderijtuitg(01).jpg
bannerbandenservice8(uitghometop1).png
Banneruitgelichthoeveland1.jpg
logobasemanstophome.jpg
van-t-hooftuitg..jpg
spittersuitg.1.jpg
Image layer Slide thumbnail

Competitieprogramma 1e t/m 5e klasse bekend. Volledig programma online

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Wedstrijdschema poulefase Districtsbeker 1e t/m 5e klasse

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Transferlijst seizoen 2019-2020

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Jouw vereniging ook in Adidas of Nike?

LEES MEER

W&E van Kasteren
Accres uitzendbureau
Ad Borrenbergs
Blatter Legal
MCB Direct
Hypotheekvisie
sanidump
W&E van Kasteren
Accres uitzendbureau
Lamers Van de Wijdeven
van'thooftvanrosmalen
Borrenbergs
spitters.jpg
bannerbandenservice8(home).png
bannermaasmakelaars.jpg
logomcbdirect1.jpg
Ad Borrenbergs
vdl.jpg
Blatter Legal
bannersanidump.png
basemans.jpg
hypotheekvisie.jpg
claessensvdrijt.jpg
sporthalhoeveland.jpg

14 april 2019 | 1e klasse D

Veritas - Deurne: 0-4


Deel dit bericht:


SV Deurne boekte in het pittoreske Neeritter een prima en zeer verdiende uitzege op een hobbelig grasveld en doet daarmee goede zaken in de 3e periode, waarin het nu met 13 punten uit 5 wedstrijden aan de leiding gaat. Ten opzichte van vorige week waren er twee wijzigingen in de opstelling, op de plek van de geblesseerde Job Steeghs mocht Yuri Veeneman zijn opwachting maken en Ruhendry Martina nam de plaats in van de licht geblesseerde Arne van Geffen.

Deurne begon sterk aan de wedstrijd en zette goed druk op de defensie van Veritas. Dit leidde in de eerste tien minuten al tot goede mogelijkheden voor Jan Kuipers, Harm van der Steen en Martina, echter de paal en de keeper stonden een snelle voorsprong in de weg. Veritas kon daar pas na een kwartiertje een mogelijkheid tegenover zetten na slecht uittrappen van Frank Derks, maar hij wist het met een prima redding zelf te corrigeren. Kort daarna viel de terechte 0-1 na een goede actie van Maarten Vos op rechts. Hij bereikte van der Steen, die met de rug naar het doel stond om vervolgens met een korte draai de bal in de linker bovenhoek te prikken. Een typerende van der Steen goal, die we al een tijdje niet meer hadden gezien. Na de 0-1 zakte Deurne wat in en had Veritas haar beste fase van de wedstrijd zonder echt gevaarlijk te worden. Het laatste kwartier voor de rust was weer voor Deurne, met name Maarten Vos was een plaag voor de verdedigers van Veritas. Techniek, snelheid en werklust zijn kenmerkend voor hem, reden waarom veel aanhangers van Deurne niet begrijpen, dat hij aan het einde van dit seizoen wil stoppen. In de 37e minuut kwam de 0-2 op het scorebord. Van der Steen speelde zich op links met een schitterende actie vrij, gaf de bal voor, de sluwe Vos stapte over de bal heen en achter hem kon Gregory Lammers scoren, wederom een fantastisch doelpunt. Martina verzuimde nog voor rust de genadeklap uit te delen door een voorzet van Jan Kuipers tot twee maal toe te slap in te schieten. Ook een kopbal van hem na een voorzet van Vos kon geen genade vinden bij de keeper van Veritas.

De 2e helft begon zoals de 1e met een gretig Deurne. Er waren direct kansen van opnieuw Martina na goed werk van Quincy Plas en voor Van der Steen, die een teenlengte tekort kwam na een prima een-tweetje tussen Vos en Lammers. Veritas kon alleen wat terug doen uit vrije trappen, maar Frank Derks was steeds op zijn post. Nadat Derks een lastige kopbal in de 69e minuut in twee instanties onschadelijk had gemaakt leidde de tegenstoot tot een vrije trap op links buiten de zestien. De vrije trap van Lammers werd door Anton Loverbos prima binnen geknikt 0-3 en een beloning voor de uitstekende wedstrijd van kilometervreter Loverbos. Daarmee was de wedstrijd wel gespeeld. Deurne wisselde Vos voor Stefan van der Werf, Wim Verbeek voor Quincy Plas (die met een gele kaart goed wegkwam) en Parfait Luwawa voor Martina. Van der Werf was tot drie keer toe dicht bij een doelpunt, maar het ontbrak hem aan een beetje geluk. In de 88e minuut ging hij opnieuw goed oor over rechts en bezorgde Luwawa op de vijfmeterlijn een niet te missen kans 0-4 eindstand. SV Deurne vervolgt de competitie op 2e Paasdag 22 april thuis tegen Venlosche Boys om vervolgens op donderdag 25 april ( aanvankelijk gepland voor zondag 28 april) naar Schaesberg te rijden voor een inhaalwedstrijd uit periode 2.

Opstelling Deurne: Derks-Plas(82'Verbeek)-Y. Veeneman-Louwers-M. Kuijpers-Lammers-Loverbos-J. Kuipers-Vos (72'van der Werf)-van der Steen-Martina (82' Luwawa) .
 
 


 
 


©2019 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Reageren?

 Geef uw mening 

Voor de wijze waarop wij omgaan met uw persoonsgegevens, zie onze Privacy Statement.


This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)
Of reageer via Facebook
Eerdere reacties


W&E van Kasteren
Accres uitzendbureau
Blatter Legal
Ad Borrenbergs
Sportshowroom
bannervdl.jpg
logomcbdirect1.jpg
logoborrenbergs)nw)1.png
bannerhypotheekvisie.jpg
bannerbandenservice8(home).png
bannerspitters.jpg
Lamers Van de Wijdeven
bannerbasemans.jpg
claessensvdrijt.jpg
bannererbeekeukens(170).jpg
bannermaasmakelaars.jpg
bannersporthalhoeveland.jpg
bannerde-bengel.png
bannerstadpaviljoen(art).png
Van Mossel
bannersanidump(home).png
bannervan-t-hooft(home)nieuw.png