UNA, RKSV Nuenen en Wodan winnen

3e Divisie

UNA ging op bezoek bij GOES zonder trainer Jeroen van Bezouwen, die wegens griep niet mee afreisde naar Zeeland. Assistent-trainer Marc Höcher nam de honneurs waar.

Na een 2-0 achterstand wist de ploeg van Höcher uit drie standaardsituaties de opgelopen schade om te zetten in een 2-3 overwinning. De 1-2 kwam uit een vrijetrap van Nick Tielemans en na rust uit een corner tikte Ritchie-Sam Anpong de 2-2 binnen. Even later was het Lex van Dijk die uit een vrije-trap de 2-3 eindstand op het scorebord bracht.

UNA gaat de winterstop in met een tweede plaats met drie verliespunten meer dan koploper TEC.

Hoofdklasse B
RKSV Nuenen heeft hard uitgehaald in Vlissingen. De ploeg van Jan Poortvliet liet geen spaan heel van de plaatselijke VC Vlissingen en won het duel 0-6.

Voor rust stond er al een 0-3 op het scorebord door doelpunten van Lars van Stipdonk en Colin van Gool (2x). Na de rust zorgden Joey Maas, Thom van de Donk en Wouter Peters voor het slotakkoord.
RKSV Nuenen eindigt de eerste seizoenhelft met een vijfde plaats op de ranglijst met een achterstand van zes punten op koploper Halsteren.

3e Klasse D
WODAN heeft een belangrijke overwinning geboekt in de strijd tegen degradatie. In de thuiswedstrijd tegen Dommelen won de ploeg van Abdul Nassou met 2-0 door doelpunten van Romano Schalks en Danny Renders. Het was voor WODAN de eerste overwinning van het seizoen. Ondanks deze overwinning blijft WODAN hekkensluiter in de derde klasse D met vijf punten uit twaalf gespeelde wedstrijden.