logoclaesensvanderijtuitg(01).jpg
bannerbandenservice8(uitghometop1).png
Banneruitgelichthoeveland1.jpg
logobasemanstophome.jpg
van-t-hooftuitg..jpg
spittersuitg.1.jpg
Image layer Slide thumbnail

Overzicht Poule-indelingen Districtsbeker 1e t/m 5e klasse

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Transferlijst seizoen 2019-2020

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Jouw vereniging ook in Adidas of Nike?

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Competitie-indelingen seizoen 2019-2020

LEES MEER

W&E van Kasteren
Accres uitzendbureau
Ad Borrenbergs
Blatter Legal
MCB Direct
Hypotheekvisie
sanidump
W&E van Kasteren
Accres uitzendbureau
Lamers Van de Wijdeven
van'thooftvanrosmalen
Borrenbergs
spitters.jpg
bannerbandenservice8(home).png
bannermaasmakelaars.jpg
logomcbdirect1.jpg
Ad Borrenbergs
vdl.jpg
Blatter Legal
bannersanidump.png
basemans.jpg
hypotheekvisie.jpg
claessensvdrijt.jpg
sporthalhoeveland.jpg

29 mei 2019 | - Speler in het nieuws 

Tom Molenberg kijkt uit naar nieuw seizoen bij Unitas’59


Deel dit bericht:


Na Wilhelmina Boys en Rood Wit V. gaat Tom Molenberg een nieuw avontuur aan bij Unitas'59


Tom Molenberg staat komend seizoen onder de lat bij derdeklasser Unitas’59. De doelman, die vorig jaar Wilhelmina Boys inruilde voor Rood Wit V., hoopt bij de ploeg van trainer Huub Vermeulen het plezier in het spelletje weer terug te krijgen. Bij Rood Wit was hij immers enigszins op een zijspoor beland, omdat Mark Smulders de voorkeur kreeg. Vandaar dat Molenberg zich halverwege het seizoen liet overschrijven naar een lager elftal bij Best Vooruit.

Maar waarom verliet hij eigenlijk ‘zijn’ Wilhelmina Boys. “We waren net gedegradeerd uit de tweede klasse en voor mij was er op deze manier de kans om toch op hetzelfde niveau te blijven spelen. Ook had het eerste elftal de nodige kwaliteit ingeleverd. Niet alleen Ruben Rodriguez ging weg, maar ook jongens als Jan van Gerwen, Stefan van Dam en Kevin Gordon stopten ermee. Hiervoor is eigenlijk nagenoeg niks teruggekomen. Niet vanuit de jeugd en ook niet van buitenaf. Toen gedurende het seizoen bekend werd dat er nog meer jongens gingen stoppen, ben ik zelf steeds meer gaan twijfelen of ik wel wilde blijven. Uiteindelijke belde Rood-Wit en dacht ik dat dit voor mij een prima stap zou zijn.”

Het werd echter geen sprookjeshuwelijk, erkent Molenberg. “Nee dit is zeker waar. Sportief gezien is het zeker niet geworden wat ik er van gehoopt of verwacht had. Echter, Rood Wit is echt wel een leuke vereniging, met een gezellige sfeer en waar alles prima is geregeld.” Na de voorbereiding koos trainer Robbert Verhoeven voor concurrent Mark Smulders als eerste doelman en moest Molenberg wachten op zijn kans. “Door gebeurtenissen gedurende het seizoen en bepaalde afspraken die mijns inziens niet werden nagekomen, kreeg ik steeds meer het gevoel dat ik geen eerlijke kans zou krijgen.”

Ook het feit dat hij niet iedere week in het tweede kon spelen, omdat er in de selectie van Rood Wit vier doelverdedigers aanwezig waren, leidde er toe dat Molenberg overschrijving aanvroeg naar Best Vooruit. Hij ging daar bij vrienden in een lager elftal spelen. Het begon echter toch weer te kriebelen. Molenberg: “Ik miste het twee keer in de week trainen en het spelen in een vriendenteam is natuurlijk niet te vergelijken met het voetballen in een eerste elftal. Vandaar dat ik de overstap heb gemaakt naar Unitas’59.”

Positief
In een gesprek met de nieuwe trainer, Huub Vermeulen, bleek dat deze wel geïnteresseerd was in de diensten van Molenberg. “Huub heeft zijn ideeën voor volgend seizoen gedeeld en mij ook meer verteld over de club. Dit gesprek werd door mij als positief ervaren. Vandaar mijn keuze voor Unitas’59. Uiteraard heb ik niet de zekerheid gekregen dat ik eerste doelman word, maar de huidige keeper gaat stoppen en ik ben in zijn plaats gehaald. De intentie van zowel de club als mij is duidelijk. Ik wil in het eerste elftal spelen. Uiteindelijk moet ik het toch zelf laten zien.”

Tot slot: “Graag wil ik Kenneth Cicilia van Brabantia nog bedanken dat ik heb mogen meetrainen met de selectie. En ook keeperstrainer Harrie Jonkers voor de zeer leerzame, maar vooral gezellige trainingen!"

 


©2019 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Reageren?

 Geef uw mening 

Voor de wijze waarop wij omgaan met uw persoonsgegevens, zie onze Privacy Statement.


This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)
Of reageer via Facebook
Eerdere reacties

Overige Speler in het nieuws

Nieuwsarchief Speler in het nieuws


W&E van Kasteren
Accres uitzendbureau
Blatter Legal
Ad Borrenbergs
Sportshowroom
bannervdl.jpg
logomcbdirect1.jpg
logoborrenbergs)nw)1.png
bannerhypotheekvisie.jpg
bannerbandenservice8(home).png
bannerspitters.jpg
Lamers Van de Wijdeven
bannerbasemans.jpg
claessensvdrijt.jpg
bannererbeekeukens(170).jpg
bannermaasmakelaars.jpg
bannersporthalhoeveland.jpg
bannerde-bengel.png
bannerstadpaviljoen(art).png
Van Mossel
bannersanidump(home).png
bannervan-t-hooft(home)nieuw.png