Terlo - Netersel: 1-2 (I)

Netersel pakt weer drie punten
Op een mooie, zonnige dag, mocht Netersel zondag op bezoek bij Terlo. In de thuiswedstrijd had Netersel de grootst mogelijke moeite tegen deze tegenstander, dus er moest scherp begonnen worden om drie punten mee naar Netersel te nemen.

Deze boodschap was duidelijk, maar desondanks startte Netersel ongeconcentreerd, wat resulteerde in een slordige eerste helft. Toch kreeg Netersel enkele kansen. Nadat Tim van Hoof een voorzet op de keeper kopte, was hij in de 27e minuut scherp na een voorzet van Joost van den Bisen: 0-1. Achterin had laatste man Sander van Hoof zijn manschappen goed staan, waardoor teruggekomen doelman Sjoerd Wijnen een rustige eerste helft had.

Na rust was het spelbeeld niet veel anders. Netersel kreeg voorin wel wat meer ruimte wat resulteerde in o.a. een goede kans voor Rick Spooren. Helaas was hij minder scherp dan vorige week. Halverwege de tweede helft eiste specialist Niek Janssen een vrije trap op. Waar velen voor een voorzet hadden gekozen, mikte hij de bal perfect in de rechter bovenhoek: 0-2. Niet veel later was het dezelfde Janssen die hands maakte op de rand van eigen 16. De daaropvolgende vrije trap werd in eerste instantie nog gekeerd door doelman Wijnen, maar in de rebound was Terlo scherper en bracht de spanning terug in de wedstrijd: 1-2. Netersel kreeg nog meerdere mogelijkheden, maar ook Terlo was nog dicht bij de gelijkmaker. Uiteindelijk veranderde de stand niet meer en kon Netersel weer 3 punten bijschrijven.