logoclaesensvanderijtuitg(01).jpg
bannerbandenservice8(uitghometop1).png
Banneruitgelichthoeveland1.jpg
logobasemanstophome.jpg
van-t-hooftuitg..jpg
spittersuitg.1.jpg
Image layer Slide thumbnail

Selectie SV Tivoli begroet tien nieuwe spelers

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Competitieprogramma 1e t/m 5e klasse bekend. Volledig programma online

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Wedstrijdschema poulefase Districtsbeker 1e t/m 5e klasse

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Jouw vereniging ook in Adidas of Nike?

LEES MEER

W&E van Kasteren
Accres uitzendbureau
Ad Borrenbergs
Blatter Legal
MCB Direct
Hypotheekvisie
sanidump
W&E van Kasteren
Accres uitzendbureau
Lamers Van de Wijdeven
van'thooftvanrosmalen
Borrenbergs
spitters.jpg
bannerbandenservice8(home).png
bannermaasmakelaars.jpg
logomcbdirect1.jpg
Ad Borrenbergs
vdl.jpg
Blatter Legal
bannersanidump.png
basemans.jpg
hypotheekvisie.jpg
claessensvdrijt.jpg
sporthalhoeveland.jpg

18 november 2018 | - Wedstrijd van de week 

SV Brandevoort veel te sterk voor RKGSV


Deel dit bericht:


Oppermachtig SV Brandevoort stuurt RKGSV met een gevoelige nederlaag naar huis.

Vooraf stond RKGSV nog een puntje voor op tegenstander SV Brandevoort, maar na afloop van het onderlinge treffen in Helmond was duidelijk dat de thuisclub oppermachtig was geweest. De ploeg van trainer Patrick van Hout was op alle vlakken beter en won uiteindelijk met 4-0. En daarmee mocht RKGSV niet eens klagen. De Gerwense formatie was onzichtbaar en grossierde in foute passes en matig positiespel.Waar trainer Jeroen Vermaas verwonderd én geërgerd naar de verrichtingen van zijn manschappen stond te kijken, glom even verderop zijn collega Van Hout van trots. “We spelen vandaag uitstekend, zijn secuur in de passing en zeer effectief in de afronding. Ik kan dan ook alleen maar complimenten uitdelen. RKGSV is niet of nauwelijks gevaarlijk geweest en als ik zie hoe de derde treffer van Zohir Elmaach wordt gevierd (na een prachtige solo van aanvoerder Bart Versteijnen, red.), is dit een teken dat het met de teamgeest ook wel goed zit. Hopelijk kunnen we ons nu gaan richten op de bovenste plaatsen.”En daarmee zei Van Hout in een paar zinnen alles over de wedstrijd. Het gemis van aanvoerder Rainer van Bergen (geblesseerd) en middenvelder Gijs Vorstenbosch (half jaar in het buitenland) was duidelijk zichtbaar bij RKGSV. Van een fatsoenlijke aanval was nauwelijks sprake en de defensie van de bezoekers had de grootste moeite met de rappe en behendige buitenspelers van SV Brandevoort. Met name Ilyasse Adda was een plaag voor de verdediging van RKGSV. Soms nog wat overmoedig en zijn acties te ver doordrijvend, maar een ‘lekkere’ pingelaar om in de ploeg te hebben.Vernuft

Voeg hierbij de doelgerichtheid van Zohir Elmaach en Jeroen Grootens en het voetballende vernuft van Wessel Aarts en het was snel duidelijk dat SV Brandevoort zondag een maatje te groot was voor RKGSV. Na een sterk begin van de thuisclub, met een afgekeurd doelpunt, kwam de wedstrijd wat meer in evenwicht. Toch was het in de 20ste minuut SV Brandevoort dat verdiend op voorsprong kwam. Elmaach haalde van een meter of 25 meter snoeihard uit. Het schot leek houdbaar, maar doelman Remy Hendriks liet zich verrassen: 1-0.RKGSV probeerde wel iets terug te doen, maar was niet bij machte het SV Brandevoort écht moeilijk te maken. Verder dan een krachteloze kopbal van Milos Milossovic kwam de formatie van Vermaas niet. Aan de andere kant was het in de 35ste minuut wel raak. Een soepel lopende aanval belandde via een steekpassje bij Elmaach die opnieuw verwoestend uithaalde en nu Hendriks volstrekt kansloos liet: 2-0. Dit was tevens de ruststand en niets leek er op dat RKGSV nog terug in de wedstrijd kon komen.Eenrichtingsverkeer

In de tweede helft waren de Gerwenaren één keer dicht bij een treffer. Rico Hendriks knalde de bal op de vuisten van doelman Bryan van de Meulenhof. Het was het laatste wapenfeit van RKGSV, want hierna was vrijwel sprake van éénrichtingsverkeer. In de 67ste minuut omzeilde Versteijnen de buitenspelval van RKGSV, liet iedereen zijn hielen ziel en legde de bal breed op Elmaach: 3-0. Vier minuten later viel het vierde Helmondse doelpunt. Adda ging vanaf links alleen op doelman Hendriks af, maar kreeg de bal niet voorbij de Gerwense goalie. In de rebound was het Grootens die doeltreffend afdrukte: 4-0. RKGSV was toen allang verslagen en tien minuten voor tijd kwam de ploeg ook nog eens met tien spelers te staan, toen Thijs Jansen met een rode kaart (2x geel) naar de kant moest.

Opstellingen:

SV Brandevoort: 1. Bryan van de Meulenhof, 2. Danny Bartelmans (17. Lahcen Boussfir), 4. Bart Versteijnen, 5. Nordin Elmaliki, 6. Wessel Aarts, 7. Wing Toi (13. Mike van Bragt), 9. Zohir Elmaach (3. Bart van der Pas), 10. Jeroen Grootens, 11. Ilyasse Adda, 16. Mo Massad.

RKGSV: 1. Remy Hendriks, 2. Menno Wils, 4. Sander de Waal, 5. Thijs Jansen, 8. Roel van Mook, 9. Milos Milossovic (12. Jasper Schaap), 10. Brian de Ronde, 11. Tom van de Berk (7. Gurcan Yavuz), 13. Daan de Loo, 14. Rico Hendriks, 15. Rick van Daal.


©2019 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Reageren?

 Geef uw mening 

Voor de wijze waarop wij omgaan met uw persoonsgegevens, zie onze Privacy Statement.


This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)
Of reageer via Facebook
Eerdere reacties

Wedstrijd van de week

Nieuwsarchief Wedstrijd van de week

SV Brandevoort veel te sterk voor RKGSV
(Door Willem Jan Schampers)
W&E van Kasteren
Accres uitzendbureau
Blatter Legal
Ad Borrenbergs
Sportshowroom
bannervdl.jpg
logomcbdirect1.jpg
logoborrenbergs)nw)1.png
bannerhypotheekvisie.jpg
bannerbandenservice8(home).png
bannerspitters.jpg
Lamers Van de Wijdeven
bannerbasemans.jpg
claessensvdrijt.jpg
bannererbeekeukens(170).jpg
bannermaasmakelaars.jpg
bannersporthalhoeveland.jpg
bannerde-bengel.png
bannerstadpaviljoen(art).png
Van Mossel
bannersanidump(home).png
bannervan-t-hooft(home)nieuw.png