Rood Wit'67 - SVSH: 1-3

Na 11 minuten hadden de Roodwitters op een 2 – 0 voorsprong moeten staan. Roel v.d. Vorst en Tom Ras misten beiden voor keeper Kupczak van SVSH. Een beter Rood-Wit'67/Plus kreeg in de 44e minuut ten onrechte een directe vrije trap tegen. Vanaf 30 meter schoot Mike v.d. Moosdijk rechtstreeks in het doel 0 – 1 (ruststand).

Na rust een beter SVSH. Rood-Wit’67/Plus kwam in de 2e minuut na rust nog wel op 1 – 1 door een directe vrije trap van Tom Ras. 7 Minuten later schoot schoot Mike v.d. Moosdijk tegen de lat. De terug kaatsende bal werd slecht weg gewerkt, kwam uiteindelijk bij Stan v.d. Kruijs

Die de bal rechtstreeks in het doel schoot 1 – 2. Een Minuut later werd het zelfs 1 – 3 door een schitterende goal van Stan v.d. Kruijs. Eerst kapte hij een Roodwitter uit en lobde hierna de bal over ingevallen keeper Jari Piron. Hierna golfde het spel op en neer zonder noemenswaardige kansen.