Rood Wit'67 - Netersel: 4-1

Al in de 4e minuut kwam Rood-Wit'67 op voorsprong. Een vrije trap van Maarten Derks werd bij de 1e paal onhoudbaar ingetikt. Rood-Wit'67/Plus kreeg daarna in de 1e helft nog twee open kansen maar de ruststand bleef 1 – 0.

Na rust kwam Rood-Wit'67/Plus op een 2 – 0  voorsprong, wederom uit een vrije trap en wederom Maarten Derks die bij de 1e paal al koppend scoorde. Drie minuten later kwam Netersel op 2 – 1 ook uit een vrije trap. Jaap Waalen kopte raak.

Hierna bleef Rood-Wit'67/Plus de veel betere ploeg met veel kansen. In de 68e min. scoorde Maarten Derks  zijn hattrick via een schitterende lob 3 – 1. Acht minuten voor tijd liet keeper Karl van de Heijden de bal los en Robin van Vuurden was er als de kippen bij en scoorde 4 – 1.

Twee minuten voor tijd had Maarten Derks nog zijn 4e goal kunnen maken. Met een katachtige beweging verwerkte keeper van de Heijden van Netersel de bal tot corner.