Rood-Wit'67 - Knegselse Boys: 2-2 (I)

In deze gelijk opgaande 1e helft was Knegselse Boys de gelukkigste. Keeper Jari Piron van Rood-Wit’67/Plus onderschatte in de 12e minuut de snelheid en hoogte van de bal. Het schot van Bart Groenen verdween over de doelman heen, 0-1.

In de 30e minuut had de doelman van Rood Wit’67 wederom pech want via een polletje verdween de bal over zijn voet en de attent reagerende Remco van de Broek kon de bal breed leggen op Luc Mollen die via een intikker de 0-2 scoorde, dat tevens de ruststand.

Na rust een beter Rood-Wit'67/Plus. Tactisch werd het beter en was ook de instelling beter. Er kwamen diverse goede kansen. Toch duurde het tot de 88e minuut dat de aansluitingstreffer viel.

Een voorzet werd door Dion van den Dungen verlengd en door Jori Bekelaar in het doel geschoten, 1-2.  Rood-Wit'67/Plus voerde de druk nog meer op en 2 minuten in blessuretijd viel de gelijkmaker. Een lange voorzet van Jens Smits werd met een kopbal van Nick Lucassen het gelijkspel uiteindelijk afgedwongen.