Rood Wit'67 - DVS: 3-5

Na 10 minuten keek Rood-Wit'67/Plus al tegen een 0 – 2 achterstand. Doelpunt van Roel de Greef (intikker) en Wester Wester.  In de 13e minuut 1- 2 door schot van 20 meter van Robin van Vuurden na voorzet van Tom Ras. Beide teams  bleven aanvallend voetbal spelen met diverse kansen. Ruststand 1 – 2.

Na rust een nog meer aanvallend Rood-Wit'67/Plus en heel veel kansen missen, zelfs open kansen. Toch kwam DVS op een 1-3 voorsprong (51e min.)  door kopbal van Wester Wester. In de 60e minuut werd de aansluitingstreffer van Nick Lucassen (2-3). Hierna begon de kansenregen van  Rood-Wit'67/Plus. Pas in de 74e min. werd de gelijkmaker door Maarten Derks gescoord 3 – 3. Het had inmiddels 6 – 3 moeten zijn. 4 Minuten voor tijd kwam DVS voor de 2e keer bij het DVS doel en een doelpunt van Roel de Greef 3 - 4.  In de laatste minuut nog 3 – 5 door Dirk Schellkekens.