Rood Wit '67 - De Weebosch: 3-1

Afgelopen donderdag verloor Rood-Wit'67/Plus nog met 5 – 0 van De Weebosch.

Rood-Wit'67/Plus was deze wedstrijd voetballend niet de mindere maar De Weebosch kreeg wat meer kansen. Toch was het Rood-Wit'67/Plus dat in de 37e minuut aan de leiding kwam, Jordi van Leeuwen nam op 25 meter een directe vrije trap. De bal kaatste terug van de lat het veld in en Moa van Duin reageerde attent en kopte de bal alsnog in het doel 1 – 0, dat was tevens de ruststand.

De Weebosch had na de rust de wind mee en voerde daardoor de druk op. Rood-Wit'67/Plus verdedigde zeer goed en gaf in het eerste half uur geen kans weg. In de 62e minuut stuurde Jordi v. Leeuwen een pas door het midden op  Moa van Duin. De verdediging speelde op buitenspel maar dat was het niet. Moa kon ongehinderd op de uitgekomen keeper Jorg v. Meurs van De Weebosch dribbelen en passeerde de keeper en scoorde de 2 – 0 voor de thuisploeg. In de 91e minuut scoorde Wilco Jansen na een voorzet van Sjors de Backer de 2 – 1. De Weebosch speelde alles of niets maar Rood-Wit'67/Plus kwam in de 97e minuut op 3 – 1 na een combinatie tussen Moa v. Duin, Jens Smits en de scorende Nick Lucassen.

Een hard bevochte maar qua kansen afwerking een verdiende overwinning.