logoclaesensvanderijtuitg(01).jpg
bannerbandenservice8(uitghometop1).png
Banneruitgelichthoeveland1.jpg
logobasemanstophome.jpg
van-t-hooftuitg..jpg
spittersuitg.1.jpg
Image layer Slide thumbnail

Overzicht transfers: Mutaties WODAN

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Jouw vereniging ook in Adidas of Nike?

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Speeldagenkalender 2019-2020 (Zuid I-II)

LEES MEER

W&E van Kasteren
Accres uitzendbureau
Ad Borrenbergs
Blatter Legal
MCB Direct
Hypotheekvisie
sanidump
W&E van Kasteren
Accres uitzendbureau
Lamers Van de Wijdeven
van'thooftvanrosmalen
Borrenbergs
spitters.jpg
bannerbandenservice8(home).png
bannermaasmakelaars.jpg
logomcbdirect1.jpg
Ad Borrenbergs
vdl.jpg
Blatter Legal
bannersanidump.png
basemans.jpg
hypotheekvisie.jpg
claessensvdrijt.jpg
sporthalhoeveland.jpg

4 november 2018 | 2e klasse F

RPC - Bladella: 1-1


Deel dit bericht:


In de laatste minuut zorgde matchwinnaar Niek Janssen voor de verdiende gelijkmaker in een wedstrijd waarin beide ploegen voldoende kansen kregen de drie punten mee naar huis te nemen.

Een belangrijke pot

Op het terrein aan de Aalsterweg begonnen beide teams onder leiding van scheidsrechter Mathias Caluwe aan de belangrijke confrontatie. In de tweede klasse staan RPC en Bladella duidelijk in het rechter rijtje. De coaches en de teams gingen voor de winst en dat zorgde voor twee aanvallende elftallen en een wedstrijd waarin heel wat fouten gemaakt werden. Het spelniveau was dus bepaald niet hoogstaand maar de spanning vergoedde veel. 

Kansen voor beide partijen

Bladella kwam met kort combinatievoetbal enthousiast uit de startblokken. Dat leverde meteen al enkele kansen op. RPC koos meer voor aanvallen met  ‘lange ballen’ maar daar had de defensie van de blauwwitten, de ervaren Max Jansen en Geert van Overbeek en de jonkies Niek Janssen en Jesper van Erkel geen enkele moeite mee. De twee spitsen Ibou Bot en Niels Krekels hadden daarentegen ook weinig kans tegen de defensie van de tegenpartij. Ibou zorgde in de 25ste minuut wel voor gevaar met een bal op de lat boven RPC-goalie Quinn van Groningen. Na een half uur kwam RPC met meer gevaar voor het doel van de als altijd weer betrouwbare Nick Vermeiren. Aan het einde van de eerste helft waren er voor Bladella twee mooie mogelijkheden om op voorsprong te komen maar aanvoerder Anel Selimovic en ook Stijn Wouters zagen hun schoten gekeerd.

En daar gaan we mee door…

Meteen na de rust zag Bladella een schot van Niek Janssen jammerlijk net voorbij het doel gaan maar ook aan de andere kant was er meteen weer een kans voor Rik Strijbosch. We gingen dus verder waar we voor rust gebleven waren: twee aanvallende ploegen die veel kansen creëren maar die vaak missen. Na 55 minuten maakte Niels Krekels plaats voor Cas Vosters die zich in de spits posteerde. Tien minuten later was Max Jansen kort bij een doelpunt met een kopbal die van de lijn werd gehaald. De tegenaanval zorgde voor de 1 – 0 voor de thuisploeg toen na een onoverzichtelijke scrimmage bij de tweede paal de bal in het doel verdween. Wellicht een eigen doelpunt? Bart de Jong maakte daarna zijn opwachting en zorgde meteen voor dreiging in de voorhoede. Maar de nadruk op de aanval van de kant van Bladella zorgde voor meer ruimte voor de aanvallers van de Eindhovense ploeg en dus voor hachelijke momenten voor het Bladella-doel. Senior Geert van Overbeek had  in de laatste minuut een wel heel belangrijke inbreng. Zijn vrije trap krulde hij in de linkerbovenhoek tegen de lat en het was dus Niek Janssen die er als de kippen bij was om de bal in het RPC-doel te schuiven: 1 – 1.

Tevreden met een gelijkspel??

In de extra tijd kwam het gelijke spel niet meer in gevaar. Waarschijnlijk  hadden beide partijen voor de aanvang op meer gehoopt maar echt krachtsverschil was er over het geheel nauwelijks te zien. De uitslag levert niet veel punten op maar is verdienstelijk omdat deze ploegen elkaar in het vizier willen houden.

Nog negen minuten tegen VV Gestel

Komende zondag speelt Bladella het restant - het gaat om slechts negen minuten - van de enkele weken geleden bij de stand van 2 – 2 gestaakte wedstrijd tegen VV Gestel. De hervatting van die wedstrijd is om 14.30 uur op het veld van Bladella. Supporters, graag op tijd, op uw post!!!! 

 


©2019 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Reageren?

 Geef uw mening 

Voor de wijze waarop wij omgaan met uw persoonsgegevens, zie onze Privacy Statement.


This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)
Of reageer via Facebook
Eerdere reacties


W&E van Kasteren
Accres uitzendbureau
Blatter Legal
Ad Borrenbergs
Sportshowroom
bannervdl.jpg
logomcbdirect1.jpg
logoborrenbergs)nw)1.png
bannerhypotheekvisie.jpg
bannerbandenservice8(home).png
bannerspitters.jpg
Lamers Van de Wijdeven
bannerbasemans.jpg
claessensvdrijt.jpg
bannererbeekeukens(170).jpg
bannermaasmakelaars.jpg
bannersporthalhoeveland.jpg
bannerde-bengel.png
bannerstadpaviljoen(art).png
Van Mossel
bannersanidump(home).png
bannervan-t-hooft(home)nieuw.png