logoclaesensvanderijtuitg(01).jpg
bannerbandenservice8(uitghometop1).png
Banneruitgelichthoeveland1.jpg
logobasemanstophome.jpg
van-t-hooftuitg..jpg
spittersuitg.1.jpg
Image layer Slide thumbnail

Overzicht Poule-indelingen Districtsbeker 1e t/m 5e klasse

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Transferlijst seizoen 2019-2020

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Jouw vereniging ook in Adidas of Nike?

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Competitie-indelingen seizoen 2019-2020

LEES MEER

W&E van Kasteren
Accres uitzendbureau
Ad Borrenbergs
Blatter Legal
MCB Direct
Hypotheekvisie
sanidump
W&E van Kasteren
Accres uitzendbureau
Lamers Van de Wijdeven
van'thooftvanrosmalen
Borrenbergs
spitters.jpg
bannerbandenservice8(home).png
bannermaasmakelaars.jpg
logomcbdirect1.jpg
Ad Borrenbergs
vdl.jpg
Blatter Legal
bannersanidump.png
basemans.jpg
hypotheekvisie.jpg
claessensvdrijt.jpg
sporthalhoeveland.jpg

4 november 2018 | 2e klasse F

RKVVO - Marvilde: 3-0


Deel dit bericht:


Een derby waarbij voor beide ploegen veel op het spel stond. Er moesten immers punten gehaald worden om uit de onderste regionen te geraken. In de 1e helft had Marvilde het net iets betere van het spel zonder dat dit tot noemenswaardige kansen leidde behoudens een lob op de lat van de goed spelende Max van den Akker van Marvilde.

Zoals je wel meer ziet bij een dorpsderby , vielen er veel gele kaarten zoals bij RKVVO voor oa Luc Segers, Benn Soetens; Wesley van Reijen en Dylan Lemmens tegenoveer 2 voor Marvilde.

Het duurde tot de  53ste minuut voordat, op aangeven van Jorrit Mol, Martijn  van Dijk in stelling werd gebracht voor de openingstreffer; 1-0.

Binnen 7 minuten stond het 3-0 door een sterk ingekopte voorzet van de pas 19-jarige Benn Soetens. Hij begreep als geen ander dat 75% van de goals gescoord worden bij de 2e paal. De 3e goal was een subtiele lob van Bas van Doormalen na verkeerd uitverdedigen door Marvilde. Daarna schoot de ingevallen Dave Jongenelen net over de kruising en wist Sven van de Oever met een magistrale redding een vrije trap van Marvilde uit de linker onderhoek te keren. Marvilde wist geen kansen meer te creëren en zo was de 1e overwinning van RKVVO dit seizoen een feit. Invalbeurten van Tayfun Yilmaz (Marvilde) en Luuk Soetens/Thijs Offermeijer (RKVVO) konden niets meer veranderen aan de stand.

Marvilde geeft wedstrijd tegen RKVVO in vier minuten uit handen)verslag Marvilde)

In de 53e-56e en 57e minuut kreeg Marvilde doelpunten tegen. Voor die tijd was Marvilde de bovenliggende partij en erna gebeurde er weinig meer. Alleen de scheidsrechter vond het nog nodig om onnodig te strooien met gele kaarten. Uiteindelijk won RKVVO ook die statistiek (5-1).

De eerste helft voetbalde Marvilde gemakkelijker en probeerde RKVVO gevaarlijk te worden met snelle uitvallen. In de 13e minuut mocht Marvilde aan de rechterkant een corner nemen, maar deed dat niet goed. Binnen een paar tellen stond Martijn van Dijk aan de andere kant op de achterlijn, maar gelukkig kon Tom Vroomen de voorzet wegwerken tot corner. Vier minuten later kwam een ingooi aan de rechterkant bij Jelle Born in het strafschopgebied terecht. Hij gaf de bal terug op Danny Das, die iets buiten het strafschopgebied de korte hoek zocht. Doelman Sven van den Oever bracht redding. Op het half uur weer een corner van Muti Nawabi vanaf rechts. Deze werd weggekopt bij de eerste paal en kwam zo weer bij Muti terecht. Zijn voorzet werd deze keer door Ties Bazelmans bij de eerste paal op de punt van het vijf meter gebied al vallend over het doel gekopt. De grootste kans van de eerste helft was voor Max van den Akker. Tien minuten voor de rust werd hij op links diep gestuurd door Michael Maessen. Op de rand van het strafschopgebied probeerde hij de bal met een lob over de uitgekomen doelman van RKVVO te spelen. Dat lukte ook, maar helaas zit het Max de laatste weken niet mee en eindigde deze bal op de lat. In de laatste minuut voor de rust stuurde Ties Bazelmans weer Max diep, nu aan de rechterkant. Zijn voorzet kwam tegen de arm van een verdediger, maar de scheidsrechter (en de onpartijdige assistent die er nog beter voor stond) kende de overduidelijke strafschop niet toe.

In de tweede helft gaf Marvilde heel snel het goede gevoel van de eerste helft uit handen. Na acht minuten mocht Martijn van Dijk zomaar doorlopen vanaf rechts. Alleen voor Sam van Rooij had hij geen moeite om de 1-0 in het doel te schieten. Drie minuten later mocht Benn Soetens ongehinderd een corner vanaf rechts inkoppen, 2-0. Weer één minuut later ging Bas van Doormalen vanaf rechts richting het doel van Marvilde. Zijn lobje verdween in het lege doel, 3-0. De wedstrijd was gespeeld en buiten de vele gele kaarten hobbelde de wedstrijd naar het einde.

Door de drie opeenvolgende nederlagen komt Marvilde in de buurt van de nacompetitie plaatsen (11e), nog 1 punt boven RKVVO. Volgende week heeft Marvilde geen competitie wedstrijd en de week daarna komt Wilhelmina’08 naar Meerveldhoven. De ploeg uit Weert is afgelopen seizoen gedegradeerd uit de 1e klasse en staat nu op de tweede plaats.

Opstelling Marvilde: Sam van Rooij, Michael Maessen (62 Tayfun Yilmaz), Tommie van de Wiel, Tom Vroomen, Wouter van Vark, Jelle Born, Sander Bertels, Ties Bazelmans, Danny Das (79 Dennis van de Weijer), Max van den Akker, Muti Nawabi


©2019 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Reageren?

 Geef uw mening 

Voor de wijze waarop wij omgaan met uw persoonsgegevens, zie onze Privacy Statement.


This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)
Of reageer via Facebook
Eerdere reacties


W&E van Kasteren
Accres uitzendbureau
Blatter Legal
Ad Borrenbergs
Sportshowroom
bannervdl.jpg
logomcbdirect1.jpg
logoborrenbergs)nw)1.png
bannerhypotheekvisie.jpg
bannerbandenservice8(home).png
bannerspitters.jpg
Lamers Van de Wijdeven
bannerbasemans.jpg
claessensvdrijt.jpg
bannererbeekeukens(170).jpg
bannermaasmakelaars.jpg
bannersporthalhoeveland.jpg
bannerde-bengel.png
bannerstadpaviljoen(art).png
Van Mossel
bannersanidump(home).png
bannervan-t-hooft(home)nieuw.png