RKDSV - Bergeijk: 0-2

Bergeijk heeft een goede en dik verdiende overwinning behaald in Diessen. RKDSV bleef in hun thuiswedstrijd vrijwel kansloos en Bergeijk nam in de eerste helft een  voorsprong die in de 2e helft goed verdedigd werd.

Bergeijk kwam uitstekend uit de startbl;okken en in de beginfase kreeg met name Piet Michielse enkele goede kansen. In de 2e minuut stuite hij vrij voor doel op de uitstekende keeper van RKDSV en in de 4e minuut stond hij weer alleen voor de Diessense keeper maar nu schoot hij net naast. Bergeijk won ook bijna alle duels. Het wachten was op een doelpunt…. In de 31e minuut kreeg de thuisclub pas de eerste mogelijkheid maar een bergeijk-verdediger kon vrij makkelijk redding brengen. In de 36e minuut werd het wachten van het behoorlijk aantal Bergeijk-supporters beloond. De goed op dreef zijnde Colin bergmans passeerde zijn directe tegenstander en scoorde onberispelijk 0-1. In de 42e minuut was het wederom prijs voor bergeijk. Een harde inzet van Collin Bergmans kon de rkdsv-keeper niet onder controle houden en Piet Michiels was nu wel trefzeker en scoorde fraai met het hoofd (0-2).

Hiermee was een  goede voorsprong met de rust bereikt. De vele kansen hadden een Na rust leunde Bergeijk wat achterover. RKDSV was niet bij machte om gevaar voor het Bergeijk-doel te creeren. Later in de wedstrijd was Bergeijk nog een paar keer gevaarlijk via afstandsschoten van Stijn Cuypers en Jop van Veldhoven. Pas in de laatste minuut was de thuisclub een keer gevaarlijk met een achterwaartse kopbal die nog net overgewerkt kon worden door Daan Bauhaus.l

Opstelling Bergeijk: Daan Bauhaus, Jop Lavrijssen, Jop van Veldhoven, Ruud Willems, Rik Daams, Roy Veraa, Tommy Snellens, Stijn  Cuypers, Lars Luijten, Piet Michielse (82 Robin Bax), Colin Bergmans.