RKDSV - ACHT: 2-1

In de 1e helft een gelijk opgaande wedstrijd zonder echte kansen. De enige kans was na 30 min. voor Acht wel meteen raak. Het was Melvin van de Groen die de bal kon binnen tikken uit een voorzet van Robin Bloks. Dit was tevens de ruststand.

In de 2e helft begon RKDSV fel om de gelijkmaker te forceren. Dit lukte pas in de 68e min. toen keeper Rico van der Veld  een keihard schot van Mike van de Weert verkeerd beoordeelde 1-1. Hierna was Acht de betere ploeg en kreeg verschillende goede kansen om de wedstrijd te beslissen. Eerst was het in de 72e min Niek Broeders die uit een voorzet van Yannick Vunge  de bal kon binnenkoppen maar zijn inzet knap gekeerd zag worden door keeper Siem van Doormalen. 5 min. later ging Roy Roestenburg alleen op dezelfde Siem van Doormalen af, maar weer kwam de keeper als winnaar uit de strijd. Hierna kreeg Acht alsnog 2 grote mogelijkheden om de wedstrijd voortijdig te beslissen via Robin Bloks en weer Roy Roestenburg maar beide keren was het weer Siem van Doormalen die uitgroeide tot "de man van de wedstrijd" en zijn doel schoon hield. Zoals je dan zo vaak ziet, dat als je de wedstrijd zelf niet beslist de tegenstander met de 3 punten gaat lopen. Zo nu dus ook, het was nl. Melvin Timmermans die 2 min. voor tijd wel tot score kwam en voor RKDSV de 3 punten kon binnen halen, 2-1!