Pusphaira - De Bocht'80: 2-0

De Bocht ’80 verliest van Pusphaira

De eerste helft domineerde Pusphaira wat resulteerde in twee afgekeurde doelpunten wegens buitenspel en een doelpunt in de 40ste minuut van Philip Klees. Na rust was de Bocht ’80 de bovenliggende partij zonder gevaarlijk te worden. Pusphaira had één aanval in de 75ste minuut en die was ook meteen raak. Tom Borghouts kopte de 2-0 binnen. Eindstand 2-0 in het voordeel van de Eindhovenaren.

In de 5de en 25ste minuut scoorde Pusphaira twee doelpunten die wegens buitenspel werden afgekeurd. De enige kans in de eerste helft voor De Bocht ‘80 was in de 32ste minuut. Bart Hermsen speel Thanh Nguyen aan maar die zag zijn inzet gekeerd door een verdediger van Pusphaira. Keeper Desley Fonken moest gestrekt in de 40ste minuut. Eén minuut later kwam Pusphaira verdiend op voorsprong. Philip Klees mocht vrij de 1-0 inkoppen. In de laatste minuut van de eerste helft creëerde de Bocht nog twee kansen. Mark van Dongen speelde de bal diep op Thanh Nguyen maar die schoot op de keeper. Direct daarna zag Elo Turksma zijn afstandsschot gekeerd door de keeper van Pusphaira. Ruststand 1-0.

Door enkele omzettingen drukte De Bocht ’80 de tweede helft Pusphaira op eigen helft en kreeg het kansjes. Mark van Dongen schoot voorlangs in de 70ste minuut en Thanh Nguyen schoot kort daarna net over. Toch was het Pusphaira dat doel trof. In de eerste aanval van Pusphaira was het direct raak. Tom Borghouts kopte in de 75ste minuut de 2-0 binnen. In de 90ste minuut draaide Thanh Nguyen zich goed vrij en schoot hard in de korte hoek. De keeper van Pusphaira tikte de bal knap corner. Eindstand 2-0 in het voordeel van de Eindhovenaren.