logoclaesensvanderijtuitg(01).jpg
bannerbandenservice8(uitghometop1).png
Banneruitgelichthoeveland1.jpg
logobasemanstophome.jpg
van-t-hooftuitg..jpg
spittersuitg.1.jpg
Image layer Slide thumbnail

Overzicht Poule-indelingen Districtsbeker 1e t/m 5e klasse

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Transferlijst seizoen 2019-2020

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Jouw vereniging ook in Adidas of Nike?

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Competitie-indelingen seizoen 2019-2020

LEES MEER

W&E van Kasteren
Accres uitzendbureau
Ad Borrenbergs
Blatter Legal
MCB Direct
Hypotheekvisie
sanidump
W&E van Kasteren
Accres uitzendbureau
Lamers Van de Wijdeven
van'thooftvanrosmalen
Borrenbergs
spitters.jpg
bannerbandenservice8(home).png
bannermaasmakelaars.jpg
logomcbdirect1.jpg
Ad Borrenbergs
vdl.jpg
Blatter Legal
bannersanidump.png
basemans.jpg
hypotheekvisie.jpg
claessensvdrijt.jpg
sporthalhoeveland.jpg

10 juni 2018 | Nieuws

Ontlading groot bij RKGSV na promotie 4e klasse


Deel dit bericht:


Na de 0-0 in Keldonk won RKGSV de thuiswedstrijd met 4-1 waardoor het, na een afwezigheid van drie seizoenen, terugkeert naar de 4e klasse.

De ontlading was dan ook enorm na afloop. De druk was immers groot, aangezien de ploeg van Jeroen Vermaas – na het mislopen van promotie in het afgelopen seizoen – deze stap maar al te graag wilde maken. De ploeg kent talentvolle spelers die dan ook minimaal vierde klasse waardig zijn. Als RKGSV komend seizoen wederom in de kelder van het amateurvoetbal had moeten acteren, had dit wellicht een negatieve uitwerking kunnen hebben op de spelersgroep.
In de heenwedstrijd waren beide ploegen aan elkaar gewaagd. Keldonk, de nummer 13 uit de vierde klasse G kent een aantal ervaren spelers in de ploeg, dat zomaar de doorslag kan geven in een finalewedstrijd. Maar aan de hand van aanvoerder Rainer van Bergen toonde RKGSV aan dat het toch over meer voetballende kwaliteiten beschikte dan de gasten uit Keldonk. Na een overtuigende start en de vroege 2-0 voorsprong was de wedstrijd al snel beslist.
Sfeer
De omstandigheden waren ideaal voor een mooie voetbalmiddag. De toeschouwers zagen op het drukbezochte sportpark een veel beter RKGSV voor de dag komen dan in de heenwedstrijd. De ploeg van Vermaas probeerde voetballend tot aanvallen te komen, terwijl Keldonk het meer zocht in de lange bal. Na 15 minuten drukte RKGSV het betere spel uit in een doelpunt. Sjoerd Timmermans was in de rebound de verdedigers van Keldonk te snel af en opende de score. Even later zorgde Gijs Vorstenbosch voor de 2-0. Sander de Waal had voor rust zelfs de 3-0 op zijn schoen, maar zijn inzet raakte de paal. Keldonk stelde daar weinig tot niets tegenover. De verdediging van de thuisploeg bleef eenvoudig overeind bij de speldenprikken van de gasten.

Na rust controleerde RKGSV de wedstrijd. Keldonk was totaal niet bij machte om terug te komen in de wedstrijd. Na een rommelige eerste half uur besliste RKGSV definitief de wedstrijd. Na een fraaie actie bracht Milos Milosevic Tom van de Berk in stelling die de bal in de rechterbovenhoek deponeerde. Vijf minuten voor tijd bekroonde Gijs Vorstenbosch zijn goede wedstrijd door zijn tweede doelpunt van de middag aan te tekenen: 4-0. In de slotfase scoorde Mark van de Linden namens Keldonk de eretreffer.
Doelstelling
Jeroen Vermaas begon drie jaar geleden aan het avontuur RKGSV. Na vijf seizoenen FC Eindhoven/av te hebben getraind, kwam deze uitdaging op zijn pad. Vermaas, die zelf een aantal jaren als voetballer bij RKGSV heeft gevoetbald, ging in 2015 met vol enthousiasme aan de slag bij de club die net gedegradeerd was uit de vierde klasse. De opdracht was duidelijk, proberen zo snel mogelijk terug te keren naar de vierde klasse.
Met het aantrekken van enkele spelers van buitenaf en met de komst van talentvolle spelers van RKSV Nuenen dit seizoen, is de doelstelling promoveren dan uiteindelijk een feit. Een zucht van verlichting uit de mondhoeken van de trainer. "We hebben hard gewerkt en laten zien wie vandaag de terechte winnaar is. Het heeft veel energie gekost, maar ik ben ontzettend opgelucht dat we het lange seizoen hebben weten af te sluiten met promotie."

Opstellingen:

RKGSV: 1. Remy Hendrikx, 2. Menno Vos (Bart van de Pas), 3. Rainer van Bergen, 4. Sander de Waal, 5. Thijs Janssen, 8. Nick de Loo, 9. Milos Milosevic, 10. Brian de Ronde, 11. Gijs Vorstenbosch, 12. Sjoerd Timmermans, 16. Rico Hendrikx (Gurkan Tavuz).

Keldonk: 1. Jeppe Kerkhof, 2. Bert Kuijpers, 4. Bouafa Yahiaoui, 5. Peter van Zutphen, 6. Rick van Nuland, 7. Jan van de Acker, 8. Marcel van de Tillaart, 9. Tom van de Broek, 10. Mark van Haandel, 13. Mark van de Linden, 17. Dusty van Wanrooij.


 


©2019 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Reageren?

 Geef uw mening 

Voor de wijze waarop wij omgaan met uw persoonsgegevens, zie onze Privacy Statement.


This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)
Of reageer via Facebook
Eerdere reacties

12 juni 2018 om 19:21

Jo Gijsen. zegt:

Jeroen en RKGSV van harte gefeliciteerd en sukses in de 4 de klasse.


Overige NieuwsitemsNieuwsarchief Nieuws


W&E van Kasteren
Accres uitzendbureau
Blatter Legal
Ad Borrenbergs
Sportshowroom
bannervdl.jpg
logomcbdirect1.jpg
logoborrenbergs)nw)1.png
bannerhypotheekvisie.jpg
bannerbandenservice8(home).png
bannerspitters.jpg
Lamers Van de Wijdeven
bannerbasemans.jpg
claessensvdrijt.jpg
bannererbeekeukens(170).jpg
bannermaasmakelaars.jpg
bannersporthalhoeveland.jpg
bannerde-bengel.png
bannerstadpaviljoen(art).png
Van Mossel
bannersanidump(home).png
bannervan-t-hooft(home)nieuw.png