Nieuw Woensel - EMK: 0-7

Voorafgaand aan de wedstrijd tegen ‘buurman’ Nieuw Woensel had EMK enkele tactische aanpassingen gedaan, anticiperend op de aanwezige individuele klasse bij Nieuw Woensel versus het collectief van EMK. Toch was het EMK dat vanaf het beginsignaal het overwicht had en geen moment in gevaar kwam. Na de openingstreffer van Ruud Boerema (0-1) na 20 minuten, werd de wedstrijd voor rust feitelijk al beslist door twee individuele acties van Rick van den Bogaard, resulterend in een 0-3 ruststand.

Ook na de rust werd de wedstrijd geen wedstrijd meer, maar was het EMK dat een prima wedstrijd op de mat legde. Het naar hartenlust combineren en het elkaar gunnen bij EMK was bij vlagen een lust voor het oog. Ondanks het feit dat de wedstrijd al gelopen was, viel er voor de supporters die de eerste vleug van de winter hadden getrotseerd genoeg te genieten. Door doelpunten van Kevin Aarts, Rick van den Bogaard, Bas Verberne en Rick Slaats noteerde EMK een ruime overwinning, die niet eens geflatteerd genoemd mocht worden.