Nieuw Woensel - Bergeijk: 3-2 (I)

Tegen rode lantaarndrager Nieuw Woensel heeft Bergeijk punten laten liggen. In de beginfase had men nog wel een overwicht maar gaandeweg de 1e helft werd de genomen voorsprong geheel tenietgedaan. Na rust kon de opgelopen achterstand niet meer goedgemaakt worden.

Al in de 1e minuut kwam Bergeijk tot scoren maar de goal werd afgekeurd wegens roepen. In de 11e minuut kwam Stijn Cuypers tot een schot op de lat maar 6 minuten later werd er dan toch echt gescoord toen Stijn Cuypers laag inzette en zijn schot via enkele spelers het doel in zag verdwijnen (0-1). Bergeijk ging ten onrechte op de lauweren rusten  en  “liet” de thuisclub terugkomen. Via een afstand- schot in de 26e minuut kwam de gelijkmaker Vlak voor rust werd het zelfs 2-1 toen de Bergeijkse verdediging onvoldoende ingreep.. Rust 2-1.

Na rust had Bergeik weliswaar een overwicht maar men wist slechts enkele kleine kansen te creëren. In de 90e minuut van de officiële tijd werd het 3-1 toen een voorzet van dichtbij keihard in de “bergeijkse” netten verdween. Ver in blessuretijd kon Bergeijk nog 3-2 (via Jari Kok) aantekenen. Hier bleef het bij.

Opstelling Bergeijk:  Daan Bauhaus, Jop Lavrijssen, Nick Bronkhorst (45 Jop van Veldhoven), Ruud Willems, Roy Veraa, , Stijn Cuypers, Lars Luijten, Piet Michielse Gijs Jansen(65 Jari Kok), Koen van Woerkum (23 Colin Bergmans), Rik Daams