Netersel - SVSH: 3-0

Netersel pakt overtuigend drie punten tegen SVSH

Op een prachtig zonnige dag, stond voor Netersel 1 de lastige wedstrijd tegen het hoog geklasseerde SVSH uit Someren-Heide op het programma. Netersel startte sterk en kreeg al meteen een grote kans die door Luuk van de Sande hard op de keeper werd geschoten. Nog voordat de wedstrijd een kwartier bezig was kwam Netersel op voorsprong. Een goede uittrap van doelman Carl van der Heijden werd door Tim van Hoof doorgekopt. Man of the Match Rick Spooren was sneller dan zijn tegenspelers en ook net eerder bij de bal dan de uitgekomen doelman, die met een subtiel tikje door de benen werd gespeeld. De wedstrijd was verre van spectaculair, maar de Neterselse verdediging stond goed en de aanval was uiterst effectief. Vlak voor rust ging Daan Michiels goed door en gaf de bal op de vrijstaande Joost van de Bisen die met een bekeken schot de 2-0 maakte.

Na rust was de grootste kans voor de gasten. Een overtreding van Daan Michiels werd, door de goed fluitende scheidsrechter Van der Doelen, terecht bestraft met een strafschop . Carl koos zoals al vaker dit seizoen de goede hoek en voorkwam met een mooie redding dat SVSH terug in de wedstrijd kwam. Netersel kwam op de counter ook nog tot mogelijkheden, maar het duurde tot de 80e minuut tot dat de wedstrijd door Rick Spooren op slot werd gegooid. Hij was na een kopbal over de verdediging van Bob den Ouden weer als eerste bij de bal, lobde deze over de keeper en schoot hard in het lege doel. SVSH zette nog wel aan maar het bleef 3-0.