Nederwetten - Rood Wit'62: 0-5 (I)

Roodwit ‘62 maatje te groot voor Nederwetten

Een sterk spelend Roodwit uit Helmond was vandaag een maatje te groot voor Nederwetten. Ze hadden geen antwoord op het snel rondspelen en goed positie kiezen van Roodwit. Al in de 10e minuut een mooie aanval over vele schijven werd door Rens Sanders perfect in geschoten 0-1 en amper 1 minuut later lag de 0-2 al in het Wetten doel omdat er wat lang werd getreuzeld na een vrije trap voor Roodwit en Ahmed Junior maakte hiervan gebruik door de bal hard en laag in het doel te jagen. In de 28e minuut werd Harrie Vincent gelanceerd en hij kon de 0-3 aantekenen. Vlak voor rust kreeg Nederwetten nog wel enkele kansjes maar de Roodwit doelman kon de ingekopte bal net over de lat tikken. Dus naar de thee met een 0-3 ruststand

In de 2e helft nam Roodwit wat gas terug en kon Nederwetten nog aardig meekomen maar behalve enkele kleine kansjes hoefde de keeper van Roodwit praktisch niet in actie te komen. Roel Merks maakte in de 83e minuut nog wel de 0-4 en Mohammed Ameziani kon na een overtreding in het strafschopgebied ook nog raak schieten van 11 meter. 0-5 Het mag gezegd dat Nederwetten ondanks de uitslag toch hard heeft gewerkt maar dit keer zonder punten bleef. Volgende week op naar Boerdonk en dan maar proberen , met wat meer geluk, een of misschien zelfs 3 punten te halen.