logoclaesensvanderijtuitg(01).jpg
bannerbandenservice8(uitghometop1).png
Banneruitgelichthoeveland1.jpg
logobasemanstophome.jpg
van-t-hooftuitg..jpg
spittersuitg.1.jpg
Image layer Slide thumbnail

Einduitslagen/geplaatste ploegen poulefase Districtsbeker

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Profiel van de week: Brian Vermeer (Valkenswaard)

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Competitieprogramma 1e t/m 5e klasse bekend. Volledig programma online

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Selectie SV Tivoli begroet tien nieuwe spelers

LEES MEER

W&E van Kasteren
Accres uitzendbureau
Ad Borrenbergs
Blatter Legal
MCB Direct
Hypotheekvisie
sanidump
W&E van Kasteren
Accres uitzendbureau
Lamers Van de Wijdeven
van'thooftvanrosmalen
Borrenbergs
spitters.jpg
bannerbandenservice8(home).png
bannermaasmakelaars.jpg
logomcbdirect1.jpg
Ad Borrenbergs
vdl.jpg
Blatter Legal
bannersanidump.png
basemans.jpg
hypotheekvisie.jpg
claessensvdrijt.jpg
sporthalhoeveland.jpg

15 juni 2019 | - Trainer in het nieuws 

Mooi afscheid voor Bram Louwers bij Marvilde


Deel dit bericht:


Bram Louwers neemt afscheid van het trainersvak met afscheidswedstrijd tussen Marvilde en RKVVO.

Op zaterdagavond 15 juni hebben teams van Marvilde en RKVVO, met spelers die ooit onder Bram Louwers gespeeld hebben, een afscheidswedstijd gespeeld ter ere van het afscheid van Bram Louwers. Na een carrière als speler bij UNA is Bram op 21 jarige leeftijd naar Marvilde gegaan. Bij UNA wist hij het eerste elftal niet te halen, maar bij Marvilde is hij 15 jaar een belangrijke speler geweest in het 1e team. Hierna werd hij trainer van Marvilde 2 (5 seizoenen). Nadat hij zijn trainerspapieren gehaald had werd hij trainer bij RKVVO waar hij 9 jaar hooftrainer was en RKVVO afleverde in de 2e klasse. Hierna volgden 7 jaren als trainer bij Marvilde 1. Dat team werd in het laatste jaar onder Bram kampioen in de 2e klasse en bereikte dus voor het eerst in het bestaan van Marvilde de 1e klasse. Hierna besloot Bram zijn trainerscarrière bij DBS. Hier promoveerde hij in het eerste jaar van de vierde naar de derde klasse en na drie seizoenen was zijn imposante trainersperiode voorbij.
De wedstrijd van vandaag bracht vele oude bekenden in het veld. Omdat Bram korter geleden bij Marvilde trainer was, stonden er bij dat team nog veel spelers in het veld die nog altijd in het 1e team spelen. Aan het aantal kansen was dit ook te zien. In de 4e minuut gaf Rick van den Boogaard een voorzet vanaf rechts, maar Rob van der Schoot schoot van dicht bij hoog over. In de 11e minuut was er een eerste kans voor goaltjesdief Rob van Breugel. Uit de draai schoot ook hij over. Hierna waren er twee kansen voor Nol van Zantvliet die hij overtikte (voorzet Rick van den Boogaard) en naast schoot vanaf 20 meter. Net voor de rust (2x30 minuten) kwam Tayfun Yilmaz aan de linkerkant bij de achterlijn. Zijn bal terug kwam bij Rob van der Schoot die via een verdediger en keeper Bas Cremers naast schoot. De doelman van RKVVO liet sowieso gedurende de wedstrijd zien een goede sluitpost te zijn. In de tweede helft (32.) gaf Edwin Slagboom de bal voor vanaf links en kopte Stijn Louwers de bal bij de tweede paal over het doel. Ondertussen was Tayfun Yilmaz overgestapt van Marvilde naar RKVVO (hij heeft bij beide clubs gespeeld) en dat gaf duidelijk meer mogelijkheden voor RKVVO. In de 45e minuut leverde dit ook de mooie 0-1 op. Tayfun was te snel en te sterk voor de verdedigers van Marvilde en gaf de bal breed op Rob van Breugel. Net buiten het strafschopgebied speelde hij de bal mooi over de uitgekomen Richard Prinsen in het doel van Marvilde. Vijf minuten later was het weer Tayfun die de bal op Rob speelde. Deze keer waren het de vingertoppen van Richard Prinsen en de bovenkant van de lat die redding brachten. In de 52e minuut was het Rick van den Boogaard die op de voor hem bekende manier de stand gelijk trok. Rick kwam vanaf links naar binnen en schoot de bal in de korte hoek, 1-1. De wedstrijd leek op 1-1 te eindigen, totdat Bram Louwers (in de tweede helft coach van Marvilde) zijn zoon Lars in het veld bracht. Marvilde kreeg een terechte strafschop en die werd onberispelijk ingeschoten door Lars, 2-1. Hierna trok Lars een shirt aan van RKVVO en in de eerste de beste aanval maakte Mark Senders een overtreding, waardoor ook RKVVO een penalty kreeg. Ook deze werd binnen geschoten door Lars, waardoor de wedstrijd eindigde in een mooie 2-2 einduitslag.

Met de aanwezigheid van de vele oude bekenden werd hierna uiteraard ook nog een gezellige derde helft gespeeld. Op Marvilde TV (YouTube) is vanaf dinsdag een verslag te zien van deze afscheidswedstrijd.


©2019 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Reageren?

 Geef uw mening 

Voor de wijze waarop wij omgaan met uw persoonsgegevens, zie onze Privacy Statement.


This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)
Of reageer via Facebook
Eerdere reacties

Overige Trainers in het nieuws

Nieuwsarchief Trainer in het nieuws


W&E van Kasteren
Accres uitzendbureau
Blatter Legal
Ad Borrenbergs
Sportshowroom
bannervdl.jpg
logomcbdirect1.jpg
logoborrenbergs)nw)1.png
bannerhypotheekvisie.jpg
bannerbandenservice8(home).png
bannerspitters.jpg
Lamers Van de Wijdeven
bannerbasemans.jpg
claessensvdrijt.jpg
bannererbeekeukens(170).jpg
bannermaasmakelaars.jpg
bannersporthalhoeveland.jpg
bannerde-bengel.png
bannerstadpaviljoen(art).png
Van Mossel
bannersanidump(home).png
bannervan-t-hooft(home)nieuw.png