logoclaesensvanderijtuitg(01).jpg
bannerbandenservice8(uitghometop1).png
Banneruitgelichthoeveland1.jpg
logobasemanstophome.jpg
van-t-hooftuitg..jpg
spittersuitg.1.jpg
Image layer Slide thumbnail

Competitieprogramma 1e t/m 5e klasse bekend. Volledig programma online

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Wedstrijdschema poulefase Districtsbeker 1e t/m 5e klasse

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Transferlijst seizoen 2019-2020

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Jouw vereniging ook in Adidas of Nike?

LEES MEER

W&E van Kasteren
Accres uitzendbureau
Ad Borrenbergs
Blatter Legal
MCB Direct
Hypotheekvisie
sanidump
W&E van Kasteren
Accres uitzendbureau
Lamers Van de Wijdeven
van'thooftvanrosmalen
Borrenbergs
spitters.jpg
bannerbandenservice8(home).png
bannermaasmakelaars.jpg
logomcbdirect1.jpg
Ad Borrenbergs
vdl.jpg
Blatter Legal
bannersanidump.png
basemans.jpg
hypotheekvisie.jpg
claessensvdrijt.jpg
sporthalhoeveland.jpg

26 mei 2019 | 2e klasse F

Gestel - Bladella: 1-5


Deel dit bericht:


Bladella te sterk voor Gestel
De laatste competitiewedstrijd bracht twee ploegen tegen elkaar die al bijna het hele seizoen tegen degradatie vochten. Gestel was al gedegradeerd en Bladella had directe handhaving niet meer in eigen handen. Het enige dat telde voor de Schippersmannen was winst. Die kwam er dan ook ruimschoots.

In een aftastend begin werd duidelijk dat Bladella het middenveld stevig in handen had en de aanvallers kansen konden creëren. Gestel stelde daar tegenover twee zeer balvaardige spitsen. De eerste speldenprikken werden uitgedeeld door Bladella maar de gastheren namen na een kwartier de leiding door een doelpunt van Ayoub Dadda. Hij scoorde uit een scrimmage.

Daarna was het veldspel wat meer in evenwicht maar wisten de Bladellavoorwaartsen toch een viertal kansen te creëren. Gestel kon in deze fase niet gevaarlijk worden. Pech was er toen de actieve Niels Krekels de paal trof. Kansen waren er voor Cas Vosters en Anel Selimovic. Toch moesten de vele meegereisde Bladellasupporters tot minuut 45 wachten op de gelijkmaker. De inleiding was een prachtig schot van Ibou Bot die Gesteldoelman Efekan Aydin al even mooi tot hoekschop verwerkte. Uit die corner was het Geert van Overbeek die de stand in evenwicht bracht. Direct daarna kreeg een speler van Gestel twee gele kaarten na elkaar wegens commentaar op de leiding. Het betekende dat de thuisploeg de gehele tweede helft met een man minder moest spelen.

De tweede helft is te kenmerken als eenrichtingverkeer naar het Gestelse doel. Ibou Bot kreeg twee scoringskansen die door goed doelmanschap op niets uitliepen. In minuut 50 volgde een mooie combinatie tussen de voor de geblesseerde Niek Janssen ingevallen Bart de Jong en Ibou Bot. Daardoor kwam Cas Vosters in scoringspositie. Hij faalde niet en bracht Bladella op een verdiende voorsprong. Het vervolg was een nog duidelijker dominerend Bladella waar Gestel alleen individuele acties van Tarik Ouzalah, Bilal Achenteh en Omer Aydin tegenover stelde.

De 1-3 kwam tot stand doordat Niels Krekels geloofde in een lange pass verzonden vanuit zijn verdediging. Hij was sneller dan zijn tegenstander en gaf de uitlopende doelman Aydin geen kans. De 1-4 kwam uit een vrije trap op zo’n twintig meter van de goal. Zowel Anel Selimovic als Niels Krekels stonden klaar. Niels krulde de bal keurig langs de muur in de uiterste hoek, onbereikbaar voor de doelman.

Daarna mocht de jeugdige Luuk de Bruin nog minuten maken wat hem zeer goed afging. Doelman Nick Vermeiren van Bladella moest nog een keer reddend optreden maar het laatste akkoord was weer voor Bladella. Ibou Bot werd in de diepte aangespeeld en wist de bal over de uitlopende doelman te stiften. Daarmee stond de 1-5-eindstand vast.

Omdat Rood Wit wist te winnen van RKVVO, moet Bladella in de nacompetitie spelen voor klassebehoud. Die competitie begint aanstaande zondagmiddag met een thuiswedstrijd tegen Nieuwkuijk. Bij winst komen de Schippersmannen een week later in actie tegen de winnaar van de wedstrijd tussen PSV (AV) en BVV. Competitie 2018 – 2019 krijgt voor Bladella nog een spannend staartje.

.

 

 


©2019 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Reageren?

 Geef uw mening 

Voor de wijze waarop wij omgaan met uw persoonsgegevens, zie onze Privacy Statement.


This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)
Of reageer via Facebook
Eerdere reacties


W&E van Kasteren
Accres uitzendbureau
Blatter Legal
Ad Borrenbergs
Sportshowroom
bannervdl.jpg
logomcbdirect1.jpg
logoborrenbergs)nw)1.png
bannerhypotheekvisie.jpg
bannerbandenservice8(home).png
bannerspitters.jpg
Lamers Van de Wijdeven
bannerbasemans.jpg
claessensvdrijt.jpg
bannererbeekeukens(170).jpg
bannermaasmakelaars.jpg
bannersporthalhoeveland.jpg
bannerde-bengel.png
bannerstadpaviljoen(art).png
Van Mossel
bannersanidump(home).png
bannervan-t-hooft(home)nieuw.png