logoclaesensvanderijtuitg(01).jpg
bannerbandenservice8(uitghometop1).png
Banneruitgelichthoeveland1.jpg
logobasemanstophome.jpg
van-t-hooftuitg..jpg
spittersuitg.1.jpg
Image layer Slide thumbnail

Overzicht Poule-indelingen Districtsbeker 1e t/m 5e klasse

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Transferlijst seizoen 2019-2020

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Jouw vereniging ook in Adidas of Nike?

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Competitie-indelingen seizoen 2019-2020

LEES MEER

W&E van Kasteren
Accres uitzendbureau
Ad Borrenbergs
Blatter Legal
MCB Direct
Hypotheekvisie
sanidump
W&E van Kasteren
Accres uitzendbureau
Lamers Van de Wijdeven
van'thooftvanrosmalen
Borrenbergs
spitters.jpg
bannerbandenservice8(home).png
bannermaasmakelaars.jpg
logomcbdirect1.jpg
Ad Borrenbergs
vdl.jpg
Blatter Legal
bannersanidump.png
basemans.jpg
hypotheekvisie.jpg
claessensvdrijt.jpg
sporthalhoeveland.jpg

2 december 2018 | - Wedstrijd van de week 

Koploper FC Eindhoven/av doet uitstekende zaken


Deel dit bericht:


FC Eindhoven/av staat stevig aan kop na winst op Wilhelmina'08

De woede van de spelers en supporters van Wilhelmina’08 richtte zich na afloop op scheidsrechter Clint van der Heijden, maar dit sloeg nergens op. De leidsman floot immers een uitstekende partij en stuurde in de 73ste minuut doelman Magdi Mohamed volledig terecht van het veld. Na de 3-0 voor FC Eindhoven/AV maakte hij in woord en gebaar duidelijk dat hij het niet eens was met de beslissing van de scheidsrechter. Van der Heijden voelde zich dusdanig bedreigd dat hij de wedstrijd tijdelijk staakte.
Pas nadat Mohamed, met behulp van medespelers naar de kleedkamers was gegaan, werd het duel hervat. Verdediger Eddyllio Daniël nam plaats onder de lat en verrichtte nog enkele prima reddingen. Dit deed trouwens zijn collega aan de andere kant, Cas Peters, ook en zodoende trok FC Eindhoven/AV met 3-0 aan het langste eind. “Het ging wel lekker”, lachte de lange goalie na afloop. “Het is natuurlijk niet goed dat zij met tien man nog zoveel kansen krijgen, maar tegelijkertijd kreeg ik genoeg te doen en hebben we toch maar mooi de ‘nul’ gehouden. En we zijn verder uitgelopen op de concurrentie.”En daarvan was geen woord gelogen, want hoewel de einduitslag anders doet vermoeden, had FC Eindhoven/AV het zeker niet gemakkelijk tegen Wilhelmina’08. De nummer 2 op de ranglijst begon overrompelend en had binnen tien minuten al op voorsprong kunnen staan. Aimane M’Rabet Eloued stuitte, naar later bleek niet voor het laatst, op doelman Peters. Samen met Yassine Farah zorgde de watervlugge aanvaller voor het nodige gevaar en FC Eindhoven/AV had in deze fase moeite om op de been te blijven. In de 24ste minuut viel de eerste kans voor de thuisclub te noteren, maar hield Mohamed Michel Leon-Payo van scoren.Schuldig
Zeven minuten later was het alsnog raak. Op een harde knal van Gino de Wijs moest de Limburgse doelman het antwoord schuldig blijven, waarna Leon-Payo in de rebound scoorde: 1-0. FC Eindhoven/AV werd nu sterker, maar Wilhelmina’08 gaf zich niet zomaar gewonnen. Mohamed redde een paar keer knap en hield zijn team in de wedstrijd. In de 45ste minuut waren de bezoekers dicht bij de gelijkmaker. M’Rabet Eloued lepelde de bal over Peters, maar tegen de lat. Pech dus voor Wilhelmina’08, dat de lijstaanvoerder goed partij bood.In de tweede helft, met Robertico Wall voor jongeling Rowan van Rooij, ging FC Eindhoven/AV op jacht naar de beslissende tweede treffer. Tegelijkertijd moest het ook behoedzaam zijn op de snelle tegenaanvallen van de tegenstander. Sven Peeters had moeten scoren, maar doelman Peters zag tot zijn opluchting de kopbal naast gaan. In de 50ste minuut werd het 2-0. Een schitterende vrije trap van aanvoerder Bas de Haas verdween onhoudbaar in het doel. Hierna volgde twee cruciale reddingen van Peters, op inzetten van M’Rabet Eloued en Eddylio Daniël.
Kunnen
Gesterkt door het optreden van hun doelman, herpakten de Eindhovenaren zich en gooiden in de 73ste minuut de wedstrijd in het slot. Een hoekschop van Abdelauoli Azmani belandde bij de tweede paal bij Jordi van Meurs die simpel kon binnentikken: 3-0. Vervolgens was er de scheldpartij en het provocerende applaus van Wilhelmina-doelman Mohamed en het tijdelijk stilleggen van het duel. In de laatste twintig minuten waren er nog kansen voor beide doelen en moest Peters al zijn kunnen tonen, om onder meer Muhamet Gashi van scoren af te houden. En aan de andere slaagde Leon-Payo en Van Meurs er niet gelegenheidsdoelman Daniël te passeren.

Opstellingen:

FC Eindhoven/AV: 1. Cas Peters, 2. Stephanus Reker, 3. Mick Schoonheijm, 7. Jordi van Meurs, 8. Nick van de Berk, 9. Abdelauoli Azmani, 10. Bas de Haas (17. Carsley Mathilda), 11. Michel Leon-Payo, 12. Gini de Wijs, 14. Rowan van Rooij (4. Robertico Wall), 20. Stanley Verbeek.

Wilhelmina’08: 23. Magdi Mohamed, 2. Eddyllio Daniël, 4. Sven Peeters, 5. Bas Rijkers, 7. Younes Didbih (26. Ilias Dari), 9. Niels Roijakkers, 10. Youssef Koubali, 13. Aimane M’Rabet Eloued, 15. Wessel Adriaens (17. Muhamet Gashi), 18. Lars Joosten, 20. Yassine Farah.


©2019 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Reageren?

 Geef uw mening 

Voor de wijze waarop wij omgaan met uw persoonsgegevens, zie onze Privacy Statement.


This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)
Of reageer via Facebook
Eerdere reacties

Wedstrijd van de week

Nieuwsarchief Wedstrijd van de week

Koploper FC Eindhoven/av doet uitstekende zaken
(Door Willem Jan Schampers)
W&E van Kasteren
Accres uitzendbureau
Blatter Legal
Ad Borrenbergs
Sportshowroom
bannervdl.jpg
logomcbdirect1.jpg
logoborrenbergs)nw)1.png
bannerhypotheekvisie.jpg
bannerbandenservice8(home).png
bannerspitters.jpg
Lamers Van de Wijdeven
bannerbasemans.jpg
claessensvdrijt.jpg
bannererbeekeukens(170).jpg
bannermaasmakelaars.jpg
bannersporthalhoeveland.jpg
bannerde-bengel.png
bannerstadpaviljoen(art).png
Van Mossel
bannersanidump(home).png
bannervan-t-hooft(home)nieuw.png